Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

6-os váltó nem sok ez?
egy nagy üvegezett bárpult alát tenném dísznek! :) így is látványos.
Ezen szerintem már az összes csavart melegíteni kéne meg rámenne néhány doboz csavarlazító:-D
Egy ilyen mire jó? Mintának az új alkatrészek legyártásához?
Ha szivató gyári akkor az nagyon érdekes.
a ktmen vhogy nem teccik a kinézete. de tudom hogy bitangul megy 21 es binggel. meg minden. de inkább öregebb vasak jobban bejönnek nekem...
7 kor?

Ha gyakiszira mentem 4-kor ha suliba 5:30 kor keltem.

Amúgy mi nem tetszik azon a gépen?Már reggel megkérdeztem csak beszart a net és nem tudtam elküldeni.
a sárga szívócsonk..... meg a szín meg matrica.... és egy két csavan nem teccik a dolog... pl egyik a lengőkarnál.. . másik hogy honnan tudod 11 előt nem kelek? bazz a gyerekeim miatt mindig 7 kor kelek max.
Nincs is alakítgatva, miről beszélsz...
11 óra előtt fel sem kell!
hallod? vannak e puch alkatrészeid?
elég fiatalka. :) amúgy nem rossz csak monsteres nem kéne...
ez holvan helyileg?
az nem lenne rossz! :) csak honnan tudnám fel ismerni téged:)
vmi kocsi?
ha érdekel,viszem sz.miklosra..
az igen!
van néhány régisisakom,olyan is mint az easy riderben a jack nicholsonnak volt!
asszem dkw lesz. keress a galériámban a szigetszebtmiklósi börzés kéek között van ilyen..
Sziasztok voltam a kecskeméti börzén multhéten ott láttam egy érdekes motort de nem igazán jöttem rá mi is lehetett valamikor esetleg valaki tudja mi lehett ez?
alekosz féle beszólás: Hogyan tehermentesítsem az agyad?
nem rossz moci csak eléggé fura.. de itt már látszik a kis kókányolások.... de kezdésnek jó.
A Re-Cord olajakról tudsz valamit? Mert találtam a helyi gazdaboltban. Igen olcsón van a "racing fullsynt" 3000 1 liter belőle. API TC+ besorolású.
http://www.expressz.hu/auto/motorkerekpar/hirdetes-26272231/ ottvan faluban.

http://youtu.be/JZRhFycRhzk
Tényleg neked milyen motorjaid vannak?Babettákkal nyomod már 37-éve?
jóvanna. :)de nem fontos nagyon számomra az.
DE atzzért kéne vmi mert ami van nekem az egyszámman nagyobb és löyög a fejemen. :S