Üdv a Kedves Fórumtársaknak! Eladó a képeken látható Puch DS50 motor. A motor elindul, de egy felújítás ráférne. Érdeklődni lehet a rolee_hu kukac yahoo pont com email címen.
Igazából ha billenésmentesen vízszintesen tudod szétszedni a blokkot és még emellé nagy mázlid is van akkor képesek megmaradni a tűgörgők a fogaskerék hézaolóalátétének (asszem) olajtól tocsogó felszínén.Sok szerszám nem kell hozzá a blokk főtengely és váltócsapágyazásából eredően a széthúzása igen egyszerű a kuplunghoz kell egy zégerfogó arra vigyázz hogy a kuplungot a gyári rugójával tedd össze mert abból létezik többféle erősségű és csúnyán rámehet a délutánod mire megtalálod a belevalót illetve a kuplungnak a bowden által mozgatott Hogy az a Balaton Berényben napvilágot látott,
Sikoltozásokba öltöztetett, ködmönbe bújtatott,
Rézhasú, nagyfejű, Szultán udvarát megjárt,
Csőszkunyhóban elrejtett pikkelypáncélt hordó,
Fafogú rézfűrésszel megsebzett, bronztérdű,
Repedt sarkú, Büdös szájú ritka fogú, csempeszobában
nem hiszem el,hogy nincs pénzed 1 digit fényképezögépre! azt pedig a tankra kell felszigetelöszalagozni,alátéve valami magasitót.pld. kartondobozt.ha már csak a szélzajt hallani,biztos hogy 50-nél többet megy de a mikrofon elé szivacsot raksz,akkor nem fogod hallani a szélzajt.tessék,itt a lehetöség,csináld meg,ne csak dumálj hogy mennyit megy harmadikba!
igen de a m51esen nins km óra. csak digibicóóra. az meg lefelé csal nem felfelé mert ha 63-at mutat akkor valójában 70-et mutat
a gpsemnek meg nincs tartója..... és a telóm most más mert tégla és nem tudom hovatenni. (noki5800-as) De mindenképpen keresek megoldást.
gpssel lemérném de akkor ki hinné nekem? mert a kamerát nem tudom hogy tenni rendesen. másik hogy nincs kami csak teló és bár nem jó egy kézzel 81-at vezetni és másikkézzel meg kamerázzak? bázzzz.
Sikoltozásokba öltöztetett, ködmönbe bújtatott,
Rézhasú, nagyfejű, Szultán udvarát megjárt,
Csőszkunyhóban elrejtett pikkelypáncélt hordó,
Fafogú rézfűrésszel megsebzett, bronztérdű,
Repedt sarkú, Büdös szájú ritka fogú, csempeszobában
Felneveltetett, mocskos, tetves rabló Mari néni
http://www.mopedparts.de/produ...
Klikk!
csak mondom meg oldom. amikor lesz időm akkor csinálok videót vazze!
a gpsemnek meg nincs tartója..... és a telóm most más mert tégla és nem tudom hovatenni. (noki5800-as) De mindenképpen keresek megoldást.