Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És valaki nem tudja, hogy Ktm schashoz gyújtást hol és menyiért lehet venni? Mert a bátyámnak van egy és gyújtás bajos!
Máma megcsinátam a ELKO tuningos hegnerem és majd megyek a simsonkupakra és jól leversenyzek mindenkit!
Marha jó motorok vanna az elején!
Hú olyan nekem is kell apu vedd meg lécci. http://youtu.be/AKecbkcmGIE
Kéccá'ezer
:)
Nem beleszólásképpen de attól függ mit cserélnek benne.Össze lehet azt hozni 20-ból is csak félő hogy olyan is lesz.Minarelli blokkom 100ropi volt új főtengellyel,blokkházzal,váltóval,gyújtással,kuplunggal,hengerrel
.Haver simsonja 40ből állt meg.
Kösz ilyenem már volt! Majd holnap teszek fel róla képet! :)))
hát ez beszopta a szecska. akkor ér meg a felújítás ha le is festi a mocit :) megfelatricázza akkor mondom oké.-
de magában a blokkért 60 ezer az kibaszott sok! lásd a comet motoromnak a blokkja 17 ezerért vettem és az volt full generálos, olyanira új hogy a komplett gyújtás is új. szemem láttára bontotta ki a dobozból szecska úr.... ha nem hiszed akkor keres 100 oldalnyival vissza és megleled a képet....
Megragadom az alkalmat és rákérdezek, hogy mennyivel megy a 80-as Cobra?
Tévedsz puchi aztkell hogy mondjam mert a benne levő alkatrészeket holnap hozom el szóval semmit nemtud csinálni csak ujjat venni de nekem ez a lényeg.
Az most sajnos nincs...:(
Cobra 80-hoz kell nekem egy fordulatszámmérő, cserébe oda adnám az idomot!
Hámost figyelj, van bele csapágy 1700/db-ért abból kell kettő a főtengelyhez.
Főtengelyfelújjítás megvan mondjuk 6000-ért
Hegnerfúrás tegyük fel 3000 bele dugattyú (attól függ milyen mert van 2000-9000-ig!)
DE ha talál egy használt túlméretes dugattyút lehet hogy kicsit leporolja és gyári is lesz meg felújjított is:D
Többi rosznak vélt csapágyra számolj 3000-et.
Tömítőgyűrűk egyenek meg 1800-ból.
Kuplunglamella árat nemtudok de itt egyszer egy srác csináltatott a monzablokkjához és az nemvolt olcsó.
Számolj hozzá egy doboz mosószert amivel letisztítja.
Gyújtás meg megszakítón kívül semmi mást nem cserélnék mert félő hogy az új szarabb lenne mint ami benne van.Megszakító legyen 800.
Lánckerék általába sokábírja ezeken a puchokon a sachsoknál szokott megpusztulni.
Tesz bele egy félliter olajat 500-ért.
kicseréli a csavarokat anyákat 100-ért.
Karbit lemossan kimossa és késsz ha éppen olyan tesz bele másik fúvókát lehet hogy éppen simsonét ha egyezik a menet mondjuk teis észretudod venni, hogy B vagy bvf betűk vannak rajta.
Tesz bele egy NGK gyertyát 900-ért.
Láncot elmossa az még benne van a mosószerben.
Hengert hegnerfejet újrafényezi kb 1000-ből.
Légszűrőt cseréli vagy porolja.
Kiput kipucolja ha olyanja van.
Na asszem felvan újjítva a blokkod számold össze mennyi ez eddig.
n.jampi@citromail.hu
Írj nekem e-mailt!
Köszi
Tegnap lőttem Pesten.
És mi az a vadonat új alkatrész?
Az szerinted nem utángyártott?
Ne röhögtess már.
De most viszont megyek aludni majd csak holnap leszek megint na szevasztok jó éjt mindenkinek!
ÉN értem ti mit mondtok de van már 3 motorom minek mégegy? nem vagyok restaurátor érted ugye?
De ha ennyiért kapsz egy komplett kitünő motort?:D
de figyeljetek nemtudok semmilyen szerelőt aki ennél olcsóbban csinálja meg nekem de komolyan. és az is komoly hogy vadonat ujj nem utángyártott alkatrészeket fog belerakni hanem eredeti gyári alkatrészeket és minden ujj lessz benne főtengely csapágy dugó szimering berugóracsni kuplungtárca lamellák gyujtótekercs gyujtásalaplap egyszóval minden teljes felújítás.