Brigi, meg benzin, meg egyéb vegyszerek a ténylegesen keresztmetszetcsökkentő kemény koxot nem szedik ki.
Arra csak a kapirgálás jó, de az lassú, és koszos., és nem is lehet mindenhol hozzáférni.
A zsétszedhető kipukat kiválóna ki lehet égetni úgy, hogy a króm ne sérüljön.
Be ehet gyújtani gáz forrasztólámpával, és ha nem fújják kompresszorral, hanem hagyják szépen magától vigigizzani, kkkor semmi baja nem lesz a krómnak, ha kívülről vastagon be van tekerve ronyggyal amit folymatosan vizesen kell tartani.
Én parasztosan felakasztom egy drótra, és hagyom égni, kurva büdösen feketén füstöl és vagy egy órán át ég.
Az utcai moccom kipuját már 3szor kiégettem így., semmi baja nem lett.
könyök uygan ez.
Simaonnal persze künynebb, azt eléggé szét lehet szedni
próbáld ki az egyik módszert hogy a csatlakozásnál tegyél dugót és a kipuffnál met tegyél bele tele brigéciolt. és hagyd 1-2 órát oldani. és azt vízzel jól mosd ki. persze időkközben rázogasd meg kicsit hogyátjárjon rendesen. bár égetni nem fogsz az tudom....
De tudod mennyit? és szopjak minimálbérért? és a utazásra meg kajára menne el a összes pénz. és a rezsire meg alig maradna. Bár én 90 ezer nettó alatt nem fogok neki állni melózni. mert a havi fizunak a fele elmegy . és a 40 ezer ami itthonra elég. És én meg havi itthon 40 ezerből kigazdálkodom adokveszekből meg stb.... és így pont kibírom. Bár most nem sokára megyek autóvillamossági gyakorlatra egy céghez ami később ha jól megy akkor felvesznak állandó munkára. :)
Meglepően nagyon disznó módra pörög amikor rendesen bemelegszik. Csak gyári kipufogóval nem szól olyan szépen mint egy rezóval. Csak a hang miatt tenném rá, de a gyári kipuffal is szépen szalad. Ma megpróbálok csinálni egy on board videót.
http://www.kreidler-museum.de/...
Bemértem a fix kihelyezett trafinál mennyire pontos az óra. 40 et mutatott az óra 46 ot a trafi...:)
http://www.kreidlerdatabase.nl...
Arra csak a kapirgálás jó, de az lassú, és koszos., és nem is lehet mindenhol hozzáférni.
A zsétszedhető kipukat kiválóna ki lehet égetni úgy, hogy a króm ne sérüljön.
Be ehet gyújtani gáz forrasztólámpával, és ha nem fújják kompresszorral, hanem hagyják szépen magától vigigizzani, kkkor semmi baja nem lesz a krómnak, ha kívülről vastagon be van tekerve ronyggyal amit folymatosan vizesen kell tartani.
Én parasztosan felakasztom egy drótra, és hagyom égni, kurva büdösen feketén füstöl és vagy egy órán át ég.
Az utcai moccom kipuját már 3szor kiégettem így., semmi baja nem lett.
könyök uygan ez.
Simaonnal persze künynebb, azt eléggé szét lehet szedni