hallod sztem kimaradt esetleg vmi stift? vagy golyócska? mert mivel ezy nyomókuplungos és nem húzós. és előfordulhat hogy ha benyomsz akkor oldania kell. hanem akkor két dolog hogy egyik hogy nagyon vastag a lamella, a másik hogya nyomó rúd elkopott vagy elveszett. ilyenkor egy próbaképpen teddbele 4-5 mm -es acélgolyót csapágyból vagy vmiből. és ha jó akkor jó ha nem akkor más baj. de a középponti csavarral próbáltad állítani?
Összeraktam a kuplungot, kapott új 80W-90-es váltóolajat, de nem volt jó. Szétszedtem (még vagy 5-ször), kapott megint új olajat, már mindent lemértem a rajz alapján, és minden alkatrész stimmel. Jó a kar, nem szorul a tengelye sem. A kuplung mégsem emel ki. Már nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy a lamellák tapadnak, emiatt hiába nyomja a harang a stifteket, azok meg az alsó lapot, arra rátapadva megy vele együtt a lamella, amire tapadva megy a többi is, tehát nem távolodnak el egymástól. Akárhányszor szétszerelem, a lamellák kötege mindig egyben jön ki, és kiszerelve sem tudom leemelni őket egymásról (tengelyirányban), csak szétcsúsztatni lehet őket. Olyan, mintha a fém és a lamella összetapadna.
Ránézésre és lemérve is ezek új vagy nagyon újszerű lamellák lehetnek (3.3 mm a vastagságuk). Előfordulhat, hogy a felületük nem megfelelő kialakítású? Esetleg picit meg kéne csiszolni mindegyiket?
Sikerült ma megcsúsznom a Golffal. Bal első futómű Kuka... Dombról le döntött fehéraszfaltos kanyar nyálkásan. Megyek vigyázva 30 al erre nem kanyarodik a kocsi padka majdnem egy suzuki és másik padka fogott meg.
Ha erről valaki megmondja milyen szett azt megtapsolom. Mert fogalmam sincs. Brumonak ajánlanám
Vagy szecskamesternek: Na látod ezzel biztos menne 100 at a géped!
HA melegen javul a helyzet némileg, akkor egyszerűen túl vastag az olaj.
Iylen kis motorba egyébbként is felesleges 90-es olaj.
HA melegen javul a helyzet némileg, akkor egyszerűen túl vastag az olaj.
Iylen kis motorba egyébbként is felesleges 90-es olaj.
Az a dugattyú félmetszetben nagyon jólnéz ki!
Ránézésre és lemérve is ezek új vagy nagyon újszerű lamellák lehetnek (3.3 mm a vastagságuk). Előfordulhat, hogy a felületük nem megfelelő kialakítású? Esetleg picit meg kéne csiszolni mindegyiket?
mert az enyémben már eléggé odavan szegényke
Vagy szecskamesternek: Na látod ezzel biztos menne 100 at a géped!