Most éppen a gyári 21-es Bing van fenn, ami a levegős hengeren jól működött. Hát itt nem A szüttyögés nálad mit jelent? Állítani csak a levegő csavarral és a súber tű állításával lehet ha igaz, azon meg már túl vagyok. Akármit akárhová állítottam, nem volt változás. Ezért valami más hibára gyanakszom, most éppen a túl kicsi kompresszióra...
Karburátor probléma volt.
21-es Karbi kell rá a gyárija. És avval szüttyögni.
Alsó tartományban ne várj semmit tőle... Ott szinte nem megy....
Volt ilyen blokkom nagyon patent állapotú... Viszont ha forgatod akkor NAGYON hamar elkezdenek szólni a főtengely alsó tűgörgői...
KB 100 Km belül biztos... Annyira alul van a főtengő méretezve.( Mint általában minden Sachs blokkban) Szerintem...
Nincs valakinek véletlenül Sachs 50 SW-be való eladó 40-es dugóhoz túlméretes (talán 40,25) új gyűrűje. Esetleg tipp, hogy hol tudnék venni? Ha igaz, 1,5 mm magas. Kicsit kevésnek tűnik a vizes blokkban a kompresszió. 4 körül van csak, míg a levegősben 6,5. Lehet, hogy emiatt indul csak tolásra, ill. pörög fel nehezen? Ma már próbáltam állítani mindent (kevesebb üza, több üza, előgyújtás, stb.), de a helyzet sajnos változatlan. Igaz, fenn még kicsit jobban is megy, mint a levegős
21-es Karbi kell rá a gyárija. És avval szüttyögni.
Alsó tartományban ne várj semmit tőle... Ott szinte nem megy....
Volt ilyen blokkom nagyon patent állapotú... Viszont ha forgatod akkor NAGYON hamar elkezdenek szólni a főtengely alsó tűgörgői...
KB 100 Km belül biztos... Annyira alul van a főtengő méretezve.( Mint általában minden Sachs blokkban) Szerintem...
http://www.ndsmondeo.hu/writin...
De megoldódott...
http://www.seeklogo.com/search...
bakker, de jó hogy ezt megláttam !
Ez a két motor a tied ?
Most szerdán jön ki hozzám a Totalcar/Totalbike körbefotózni az RX9- em, készül egy cikk a gépről és a Hercules gyár történetéről.
NAGYON JÓ LENNE HA EZ A KÉT MOTOR IS OTT LENNE SZERDÁN !
Tudom kicsit későn szóltam, de vedd fel légyszi velem a kapcsolatot emilben !
(és ha jól emlékszem, nem is lakunk egymástól messze )
Várom válaszod!
Kipe