Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyújtás van hozzá meg minden? és dekni? és vmint milyen állapotban van?
igen meg
szal nem küldtél képeket bakker....
sztem simán kivitelezhető. ha puch turbós blokkre gondolsz? az lazán.. pl én a romet ponybe akartam tenni puch blokkot. csak inkább eladtam a ponyt..... de itt van még a blokk.
jaja :D mindig venni akar csak nincs miből.
Brumo a te véleményed érdekelne!

Szerinted ha vennék egy rigavázat vagy valami őskori szoci gépet (kivéve komar)blokk nélkül és beledobnék egy puch sachs zündapp... ami blokk éppen akad akkoraz szerinted jólenne?
Azt halottam hogy a váza elég jó a rigátornak és egy puch blokkal már "MOTOR" szintre emelkedne!
Dömsödön is láttam egyet simóból készült oldakocsis sörméretűládaszállító :)
hallod ds akk megveszed vagy sem? és ha igen akkor mikor?
Soha nem vezsek semmit?
Azért van 4 motorom nem?Meg egy nagy hlom alkatrész?Szeritnem ezeket az utcán találtam?

Ja ittvan nálam egy zündapp főttengő ha kell gyere érte vidd el vízhűtős sachscuccokra csereberélném szívesen ja meg ami hiányzik nekem.
De látom téged nem érdekel.
ne higgyél neki,soha sem vesz semmit,csak a szája nagy!
Nem. Van még 1-2 dolog. Főtengely pl
Eladtad már az összes cuccodat?
Nincs.
Hello

A sachsomra nincs véletlenül egy első lámpásod?
Valakinek kell 140 es Sachs óra? Esetleg Motoplat trafó?
a szállitáson van a hangsúly!
okés ha meglessz a zsé akkor majd irj addig nemadom el
Duo szerű?
Uraim! Triciklit szeretnék késziteni Simson Schwalbe motoromból 50kg teher birással! várok ötleteket vázrajzokat szerkezeti rajzokat, képeket, hozzászólásokat!
(kétkeréken is tudok közlekedni)
Tök jó.
Még gondolkodom mert sok itthon a cuccom amit elkéne adni ahoz hogy megvegyem tőled de tulajdonképpen érdekel.
igen tökéletes semperit gumik vannak rajtuk
Kerekeken van gumi?
kerekeket már láttad index forumon de ha nem láttad volna akk ittvan a link http://forum.index.hu/Article/... puchmaxi e50 vok ugyis tudod :D
karbi és a km óra