Anyád a kétszínű...
Szerintem ezt most fejezd be! Egy szóval nem dícsértem a Puch-ot! Egyszerűen szereztem egyet. Vagy ez már kétszínűség? jahbocs
Beszéljünk rólad is akkor: ha neked kell valami, olyan rámenős vagy, hogy nemigaz. De ha tőled akarna valaki valamit, semmibe veszed az egész embert. Ez pl. milyen viselkedés?
Látom kúrvára kipéciztél magadnak... Miért pont nekem kéne berakni minden hírdetést? Tedd be te, ha ennyire fontosnak érzed!
Nehogy már azt hidd, hogy egész nap a kúrva internetet böngészem hírdetések után..... Ember, reggel 7 óta most értem haza!
na ezt hogy érted hallod neten uránanéztem csak egy ilyen feln 4500 ft ami tropára szétvan menve na akkor ma bementem óvárra megnéztem ott egy sachsh boltba csak kerekeket árul 15 ezer darabja gumi nlkül az ujj ugyan ien keréknek
nem állt :) hanem ahonnan debrecen felől hoztam haza m3-ason.
És végig jöttem kereken átlagosan 140-160-al :D:D amikor oda mentem venni akkor 4 óra volt az út hazafele mg 2 óra :D Persze mielőtt elindultam akkor tankoltam egyet. és itton meg ellenőriztem és kiszámoltam...
Vmi oldalon azt írtak hogy azért 4 pólusú mert öntisztulást tud hajtani végre. másszóval nem tud olyan hamar bekormozni meg stb. hosszútávon bírja jobban elvileg. Persze feltéve ha jólbeállított gyula meg karbi mellett.
Egy kultúrált megjelenésű Zündapp-ért igenis nem sok a 70E...
A Monza meg már nincs meg.
Azért írja alkatrésznek, mert valami szar a blokkban.
Amúgy minek teszel fel ilyen kérdéseket, hogy működőképes-e? Hívd fel, derítsd ki...