bár én építettem egy quadot a srácnak bár annyira lelkes volt hogy egyszer legyen neki quadja. és eléggé félévig kínlódott. és én meg pikk pakk 2 hét alatt megcsináltam neki bár mondta hogy nem fontos hhogy igényes legyen hanem jól menjen meg strapabíró. itt a kép ezta quadot csináltam :) bár sokan fikáztak hogy ez gyenge lesz így megúgy. De mondom várjámár meglátod. és télleg igazam volt mert nem mindegy hogy mekkora a áttétel. és elbírja kétember súlyát. sőt 3-at is:) meg egykerékre kap is:) Bár ez a vázat teljesen át kellett szabnom. mert ami volt benne az egy 110es 4T blok volt üzemképtelenül. és elcseréltük egy S50-esre 60-ashengerel blokkra. és itt a bibi hogya 110-es fekvő hengeres. és a s50-es meg álló... meg megerősítettem is . Bár a srác is mondja hogy eladná 30ér. ha blokknélkül akkor 25ér:)
Persze fel lehet akasztgatni mindent rá,de nem árt ,ha összhangban vannak a dolgok,meg be is kell hangolni.Anno egy haveromnak annyi lyuk volt az Mz hengerében,h már nem is nagyon tudta hová stiftelni a gyűrűt,az én jól beáll széria motorom meg jól otthagyta.Erre Ő csak nézegette a hengerét,és azt mondogatta,h pedig az ördög benne van,mire én ,csak nem jön elő belőle.....
aham... az jó sok idő kell mire összeépíted azt.
bár az ződ Tm-emet is fogom majd kicsit szebbécsionálni. pl hátsókerék kipótolása, meg esetlegesblokk generál annyi gy csapágyamt meg szimmeringet cserélek benne. a vázzal oké meg a tank is .
meg úhy kerógummát akarok bele. meg vmi hosszebb hátsótelót.
ÉS építenék olyan OLDSCHOOL SM szerűt:)
aza retrós supermotót :) sztem nagyon fasza lesz.
vmi a véleményed erről? BÁr a én ktm 80-asom simán megvan 15 ló:)
henger magasabb fordulatra tervezve,egy normális rezó,nagyobb karbi,megbízható gyujtás és kész is:)
valahonnan meg tudom nézni h hány sebességes a blokk? úgy emlékszem 5 de majd holnap végigkapcsolom.
HIDD MÁR EL HOGY A TM-NEM KELL SENKINEK.
Csak ennyi és szeritnem mindenki 25-ször olvassa egy oldalon Bár a tm bár a tm...Majd ha valakinek kell akkor megveszi 25-ért tőled.