Szerbusztok haljátok nemkellenek valakinek ktm comet alkatrészek? eladóak árban megegyezünk két kerék tengellyel kompletten 1 bing 17 es karbi tökéletesen müködik két sárvédő 1 panel 1 kulcs :D benzintank lánckerék első teleszkóp 1vdo km óra 140 ig skálázva kormánycsapágy és pár alátét csavar zéger stb ezek külön vagy egyben eladók irj ár megegyezés szerint!
Persze a jó vételeket soha senki sem rakja ki. Ennyit erről
Slampi is csak a "jó vételeket" rakja ki. Ami 70 ezertől kezdődik ergo itt nagyon nem érdekel senkit. Monza 6
40 ezer egész jó ár ha azt vesszük hogy 6 gangos Puch
Amúgy működőképes? Mert alkatrésznek írja...
Halisztok msn em raaay vegyél fel meg brumo te is kriszfater@windowslive.com vegyetek fel brumo meg raay brumo lehet nemlessz ujjítás hanem majd itt helyben a szerelőnél csináltatom meg msn en megdumáljuk :D
Jó kérdés mert a blokk állapotától függ..
meg dzsuvák letisztítása, meg párcsapágyak, szimmering. + váltóolaj., + ha szükséges akkor hengerfúrás+dugószett. Bár nem mindig szoktam amikor még jó akkor azt hagyom. +eltöltött munkaóra.
Ez van....
Slampi is csak a "jó vételeket" rakja ki. Ami 70 ezertől kezdődik ergo itt nagyon nem érdekel senkit.
Monza 6
40 ezer egész jó ár ha azt vesszük hogy 6 gangos Puch
Amúgy működőképes? Mert alkatrésznek írja...
És nem a tükör, bowden volt a kérdés, hanem a típus!
Olyan ktm comet beütésű de nem tudom.
mi látható az utolsó elötti, és az utolsó képen?
meg dzsuvák letisztítása, meg párcsapágyak, szimmering. + váltóolaj., + ha szükséges akkor hengerfúrás+dugószett. Bár nem mindig szoktam amikor még jó akkor azt hagyom. +eltöltött munkaóra.
Ez van....
Az őszinte válaszokat várom leginkább!
Mit szoktál télen csinálni a gépeddel? (csapatsz, törölgeted)
Minimum hány fok kell ahoz hogy kimenj motorozni? (-15 0 10)
Melyik a kedvenc téli hónapod?
És az utolsó kérdésre csak annyit hogy ha kitavaszodik és megtankoltad a gépet egyből nyélgázon megnézed mit megy?