Te figyelj,a 12 es karbival az sosem mehetett még 70 et sem!
Nem tudom,egy biztos ha jót karsz magadnak azzal foglalkozni kell.Én ma bontottam szét egy sachs blokkot amit 6 gangosnak mondtak ,és csak 4 van benne.Igazából a futómű miatt vettem meg,de nem lett volna rossz ha 6 gangos.Tehát az a biztos amit magadnak csinálsz.
hátt az a tervem hogy ujra összerakom régi motoromat felsorolom eddig mien alkatrészeim vannak hozzá: panel fordszám. mérővel km óra mérővel két kerék benzintank két sárvédő bing 12 es karbi kormánycsapágy első teleszkóp ezek vannak eddig de épp azt számolgatom hogy lehet jobban járnék ha nem össze raknám a motort hanem eladnám az alkatrészeim és vennék az alkatrészek árából+ még pénzből egy komplett motort mert igy sztem drágábban jövök ki ha darabonként dobálom össze nemde?
am meg köszi hogy brumot ajánlod de itt a közelben is van egy kiválló szerelő nagyon vágja a témát a puchokat és a simsonokat főleg.
ezen jobban látszik
bocsi ien karbi volt bennt nem 12 es
Nem tudom,egy biztos ha jót karsz magadnak azzal foglalkozni kell.Én ma bontottam szét egy sachs blokkot amit 6 gangosnak mondtak ,és csak 4 van benne.Igazából a futómű miatt vettem meg,de nem lett volna rossz ha 6 gangos.Tehát az a biztos amit magadnak csinálsz.
igaz Brumó?
ez a legtisztább szét van szedve minden látszik
sztem a Brumo összerakja neked
de képzelj el egy szétszedett Puch 4 gangos blokkot