Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen .de azér öszerakni nem egy leányálom:) mert a tűgörgőket kell gyiázni hogy egy db se vesszen el :) nekem szerencsére nem veszett el semmi belőle.
legyen,de garancia nincs hozzá
a blokkot 8 ért elvinném ennyit engedsz belőle esetleg?
amugy ez a blokk elbirná a 21 esset?

am meg köszi hogy brumot ajánlod de itt a közelben is van egy kiválló szerelő nagyon vágja a témát a puchokat és a simsonokat főleg.
nem 12 es akkor hanem 17 bocsi félre irtam de ezzel már elvileg simán mehetett ennyit nemde?
ez 17 es mint a kép mutatja
akkor azt nem km/h ban mérte,olyan 2 ütemü motort még nem találtak fel ami 12es karbival 100at megy ,de még 70 sem
http://regueiradepontes.olx.pt...

bocsi ien karbi volt bennt nem 12 es
ebben igazad van de amugy tényleg annyit ment vele faterom és tényleg 4 gangos volt hátt a blokkot 8 ért elvinném ennyit engedsz belőle esetleg?
Te figyelj,a 12 es karbival az sosem mehetett még 70 et sem!

Nem tudom,egy biztos ha jót karsz magadnak azzal foglalkozni kell.Én ma bontottam szét egy sachs blokkot amit 6 gangosnak mondtak ,és csak 4 van benne.Igazából a futómű miatt vettem meg,de nem lett volna rossz ha 6 gangos.Tehát az a biztos amit magadnak csinálsz.
hátt az a tervem hogy ujra összerakom régi motoromat felsorolom eddig mien alkatrészeim vannak hozzá: panel fordszám. mérővel km óra mérővel két kerék benzintank két sárvédő bing 12 es karbi kormánycsapágy első teleszkóp ezek vannak eddig de épp azt számolgatom hogy lehet jobban járnék ha nem össze raknám a motort hanem eladnám az alkatrészeim és vennék az alkatrészek árából+ még pénzből egy komplett motort mert igy sztem drágábban jövök ki ha darabonként dobálom össze nemde?
egyébként mi a terved?
de ha rám hallgatsz ,a Brumó vágja ezeket a Puch okat és korretül össze is rakja

igaz Brumó?
hátt ha jó volt akkor elvileg jónak is kellene lennie jujj gyujtótekercs az bizony elég nagy gond
gyújtás nincs hozzá
figyelj,a váltója jó volt,főtengely ok

ez a legtisztább szét van szedve minden látszik
ja és hogy a főtengely mien állapotban van meg a henger a hangerfej gyujtóteki mükszik?
De raaay engem az érdekel hogy működni fog e nekem ez a blokk ha belerakom a dugót meg a csapágyakat:D
egy komplett blokk volt ,müködőképesen +henger ,hengerfej,van dgó is,de ha rám hallgatsz megfuratod egy új dugóhoz

sztem a Brumo összerakja neked
és mi is hiányzik belőle és am ha ezek belelennének rakva müködöképes lenne?
most nem tudok,ui nem otthon vk

de képzelj el egy szétszedett Puch 4 gangos blokkot
raaay tennél fel a motorról képet? brumo abban az m50 es ben van ugyanojan blokk amit keresek igen ijen kellene
te ebben a pirosban milyen első villa van ?marzocchi