Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.expressz.hu/auto/motorkerekpar/hirdetes-23769004/

Ez miért szlovákiai motor?Vagy csak a blokk puch a többi meg nem puch?
Szakítja már az aszfaltot a DS?
Mi a helyzet a géppel megvan még alakul a fényezése szépül?
Gyönyörű.
Én annyi dícséretet halottam babettáról.De gondolom abból is vana bontatlan ghyári meg a babrált háztáji.
Minden! A Verhovina mérföldekkel jobb és gyorsabb.
Nemtudom. Nem is akarok emlékezni arra a sz.rra.
Hello Rick

Te mint illetékes megtudod mondani hogy a babetta felső tűgörgőlyének a helye hány miliméter átmérőjű?Ha egyáltalán tűgörgős...
esetleg kép a cometedről?
Mondj egyet.
Jaja kb milyen erős lehet?
na emberek senkinek nincsen alkatrésze ktm comet hez? vagy esetleg kellenek alkatrészek valakinek van egy bing karbim is 12 es első hátsó sárvédő két kerék egy pár alkatrész kormánycsapágy csavarok stb. 1 db comet kulcs :D a benzintank első teleszkóp ami tökéletes hátsó faridomra szerelhető (csomagtartó) rács valakit érdekel irjon képet nyomok fel
Képzeld összedőlt a világ elkúrtam egy darab lemezt és nem tudom honnan zummolok olyat másikat!
Ugyan ilyet látok mostanában Tatán csak rózsíszínben de gyári!
Ne okosozzál!
Ha ideges vagy, ne itt vezesd le!
Én is marhára dühöngök, szerencsétlen voltam, nem licitáltam a Zündapp modellre, és már lejárt. De akkor se jövök ide így viselkedni.
Okosssan.
Monza 6 SL-en is 1/20-as van.
21-es karbit még biztos elbírná.
Én meg tőled hányok.
na

Kivettek vagyunk.
Te is mindig tukmálod a szemeted szegény fórumozókra...

Be lehetne fejezni.
Az ilyen hangnemet meg kéretik otthon használni.
nana, azért mert nem csinálod meg a mocikat. csak csinálgatni csinálnod, de sosem készül el.
Ne idegeljél már...
Most fosravaló az összes motorom.Ilyen még nem volt de nem vagyok kétségbeesve ennek is elkelett következnie.
Tulajdonképpen nyár eleje óta nincs motorom mióta elvitték a G4-et.
Amikor eladtam feltettem egy kérdést lesz-e még annyira j motorom (megbízható, KÉNYELMES!, megbízható..) motorm mint az és úgy tűnik NINCS!
Neked meg kuss! mert e tieidre senki se veszi meg igazán működésképtelenül..
Bár a TM-re sok érdeklődő van csak válogatom... Bár mindenki csak cserélni akar mert a apucikájuknak üres a zsebe és ilyenkor nem áldoznak nagyon! (Rohadjon meg a válság nna ez van....)
Szia

Hányás karbi van azon a blokkon?
Hello

Itt a remek alkalom a egvenni a comet-et.Legalább nem bóvli pukk blokk van benne hanem gagyi sachs.
Vagy erre? Bár régóta szerettem volna ilyet.