Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon szép vigyázz rá meg ilyenek.
Hello

A faridomod olyan mit az RS-é vagy olyan ami nekem kell?Esetleg egy elsőlámpa?Nem akad raktáron?
Az hozzám került... És használva van. Valamint csak a felirat 50 a motorblokk 80-as..
A 4-gangos puch blokk eléggé egyszerű történet szóval azért nem kell megilyedni az összerakásától.
csá ds :D
Helló salmpi!

Annó Dorogon hirdettek 150-ért egy rakás motort és abban volt egy gyöngyszem egy KS 50 azzzzzzzal mi van?
mert nem tudtam hogy egy debreceni nepper az illető mindig más nevet használ 150-nél se hagytam volna abba
brumo lenne egy kérdésem ezt a comet blokkot mennyiért csinálnád meg nekem amit raay tól szeretnék elvinni?
én értelek.... de a többinek mik a bajuk? pl a batavust maradt meg volna....
Nem gondoltam, hogy ennyire érthetetlen vagy...
Nem érted, hogy azért dolgom a naranccsal, mert nincs másik működő motorom?
Ha lenne pénzem, már rég kész lenne minden, és természetesen NEM a narancsot használnám!
okéoké. de a többit is igazán megcsinálhatnád..... tudom pénz.. de fokozatosan :)
én azért atam el a robeszt mert pontugyazaz a véleményem mert volt nekem kymco robeszom több pénzt megevett mint hogy hasznot húzott. eléggé sok baja volt. és végére megcsináltam mindent hogy jó legyen és eladtam. és soha többé robeszt.
Én szeretem a váltogatást, meg nem szeretnék külön pénzt kiadni egy robogóért, főleg, hogy nem is szeretem őket.
Ne oszd már az észt... Szerinted miből van több?
Nem érted, hogy nincs más motorom, azért kell ezzel mennem? Én se puszta örömből megyek evvel...
egyébként párhete volt szó ra yamaha ypvsről ezt vki megvette megpucolta és üzemképessé tette ks kb 300 ezerér eladta bazz.... ez a év lejobb üzlet lehetett volna.... http://www.vatera.hu/yamaha_rd...
megkaparintottam... 17-es karbiiiiii! szépen megcsinálom. és az kipróbálom. http://www.vatera.hu//bing_por...
nem érted... nem a blokkja mene szét. hanem az egész! a kaszni meg a futómű stb... most bírná de később már baszhatod. ÉS miér nm azt nyüstölöd amiből több van?
Pizzázni a leghatékonyabban 4 robival lehet.

A pizzás cégek mindössze néhány kerületet hajlandóak lefedni, 90% ban városi tökölődés a menet, arra meg egyértelműen egy automata motor a legjobb, ha 4t, akor még olcsón is megy.
Szar motorral nem lehet dolgozni... Vagy szerinted az jó, ha fél úton megáll?
Ha adsz alám egy megbízható másik motort, örömmel átülök...
Én legalább dolgozok, nem lopom a napot...
A másik, mindenki azt csinál a motorjával amit akar.
MONDOM, HOGY NEM HAJTOM SZÉT! Kb. fél gáznál használtam... Attól, hogy 5x elmegyek A-ból B-be, nem megy tönkre!
Elhiheted, ha lenne más motor, nem ezt használnám... Ennyire hülye én se vagyok...
Meg különben is: ez egy Zündapp, nem holmi Puch...
MONDOM, HOGY NEM HAJTOM SZÉT! Kb. fél gáznál használtam... Attól, hogy 5x elmegyek A-ból B-be, nem megy tönkre!
Elhiheted, ha lenne más motor, nem ezt használnám... Ennyire hülye én se vagyok...
Meg különben is: ez egy Zündapp, nem holmi Puch...
mostmár teljesen biztos vagyok benne hogy rossz kezekbe került.
Hercules!a faridomra is kitlálunk valamit.
Bár jobbat érdemelt volna a dappod.... inkább szarabb motort kellene széthajtani.
meg nem ezt....
Amíg nincs más...
Nem nyüstölöm, nem küldtem szét, laza tempóban mentem ma vele. Egy jobb nyári napon többet beletettem mint ma.