Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

faridom is van ....prsze csak ha kell
Tökjó.
Akkor már csak lámpa faridom műszerek JUHÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ ALAKUL A MOTOROM!
tök
Teljesen ok.Amúgy tök ugyan ilyen?
akkor majd leviszem a fejidomot is ,és eldöntöd,h kell e?ok
Tényleg az jólnézki tetszik jól álna a 80-asomon csak nincs lámpán meg markolataim szóval az is KŐNE.
nekem van fejidomom ,ha kell neked?
megvan hozzá a Sebring rezonator
Hello

A fejidomért meg a lámpáért mit kérsz illetve múszerek markolatok , 6-gangos blokkod van?
Amit felsoroltam azért mit kérsz?
sziasztok
vannak puch sashs hercules motorkhoz alaktrészeim váz idomok kerekeim meg ilyen apróságok hozzá indes ilyen olyan búra stbbi
http://kepesmotor.hu/sachs-seg...
Láthattad itt hogy az sw/swd 4 felömlős talán megmutattam mindkét hengert de már nem emlékezem rá.Az swd mint ha egy hajszállal húsosabb felömlőket birokolna de ez csak saccolás.Lehet hogy a rezó sokat számít.Swd gyárilag rezsős volt meg 9100-on teljesített 8,5-pacit.
Most amit hirtelen találtam az sw történelem említ egy 19-es döntöttkeverőteres karburátort illetve egy mindenki által jól ismert bing 21-et szóval mind a kettővel adták őket.
Nekem msot per pill bing 21-be 50 ccm-hez való fúvókaszett kéne.
50 es 2 felömlös,sztem fedél csere nem volt

egyébk 21 es karbi van rajta
Hülyeséget nem szeretnék mondani csak kérdezni 50 ccm? Amúgy a blokkfedélcsere lehetséges de mivel itt a fórumon senki nem találkozott még mindennel és senkinek nincs megbízható tudománytára (talán jobb is) nem lehet biztosat állítani de írnikéne a gyárnak egy levelet hogy egy prospektust küldjön már mint nagy sachs rajongó érdekelne a blokktörténelem meg egykét köbméter egyéb irat.
már megtekintettem,mostmár megvenni és elhozni szeretném

És te mit mondasz az esetről?ja a gyújtása meg csöves megszakitós,primer szek tekercs egyben van,a blokk alapján 82 es évj
Az swd-nek talán más a kuplungja kinézetre.
Amúgy meg az oldaldeknit hozd el adok helyette egy rávalót!Nekem is van swd blokkfedelem csak azt kicsit restaurálni kell.Amúgy hivatalosan sachs 50/6 swd azthiszem.
Igen a hétvége pont jó a motorod megtekintésére.
Beszereztem egy blokkot a leendő motoromhoz(ami még nálad van),meg futóművet,stb.

Mivel swd van rajta ,mondom megnézem,h benne van é mind a 6 sb.Hát ahogy nézem a kulisszáját ,csak 4 ig jutottam,pedig egyéb körülmények között simán elszámolok 10ig is....
A puch a www.puch-wieser.at oladlon az eladó motorok között megvanmég.
Hol van ilyened?
swd

a vizpumpa helye megvan benne
Tudja e vki hogy anno ki vette meg ez a két motort?
Létezhet. mert nekem ilyenem volt 4 sebességesbe. csak a a plaketten levő típust elfelejtettem... :S:S
A képen levő n nézz a blokkot...
Na Sachs szakértők,kérdés a köv.:SWD blokk levegős,és csak 4 gangos,lehet ilyen?
A blokk szétszedett áll van,én szedtem szét,csapágyak kellenek bele.Megvan a henger hfej,egy belevaló dugó kellene hozzá,ez a hijja.

Egy 10 -tkérek érte.