sziasztok
vannak puch sashs hercules motorkhoz alaktrészeim váz idomok kerekeim meg ilyen apróságok hozzá indes ilyen olyan búra stbbi http://kepesmotor.hu/sachs-seg...
Láthattad itt hogy az sw/swd 4 felömlős talán megmutattam mindkét hengert de már nem emlékezem rá.Az swd mint ha egy hajszállal húsosabb felömlőket birokolna de ez csak saccolás.Lehet hogy a rezó sokat számít.Swd gyárilag rezsős volt meg 9100-on teljesített 8,5-pacit.
Most amit hirtelen találtam az sw történelem említ egy 19-es döntöttkeverőteres karburátort illetve egy mindenki által jól ismert bing 21-et szóval mind a kettővel adták őket.
Nekem msot per pill bing 21-be 50 ccm-hez való fúvókaszett kéne.
Hülyeséget nem szeretnék mondani csak kérdezni 50 ccm? Amúgy a blokkfedélcsere lehetséges de mivel itt a fórumon senki nem találkozott még mindennel és senkinek nincs megbízható tudománytára (talán jobb is) nem lehet biztosat állítani de írnikéne a gyárnak egy levelet hogy egy prospektust küldjön már mint nagy sachs rajongó érdekelne a blokktörténelem meg egykét köbméter egyéb irat.
Az swd-nek talán más a kuplungja kinézetre.
Amúgy meg az oldaldeknit hozd el adok helyette egy rávalót!Nekem is van swd blokkfedelem csak azt kicsit restaurálni kell.Amúgy hivatalosan sachs 50/6 swd azthiszem.
Beszereztem egy blokkot a leendő motoromhoz(ami még nálad van),meg futóművet,stb.
Mivel swd van rajta ,mondom megnézem,h benne van é mind a 6 sb.Hát ahogy nézem a kulisszáját ,csak 4 ig jutottam,pedig egyéb körülmények között simán elszámolok 10ig is....
Akkor már csak lámpa faridom műszerek JUHÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ ALAKUL A MOTOROM!
A fejidomért meg a lámpáért mit kérsz illetve múszerek markolatok , 6-gangos blokkod van?
Amit felsoroltam azért mit kérsz?
vannak puch sashs hercules motorkhoz alaktrészeim váz idomok kerekeim meg ilyen apróságok hozzá indes ilyen olyan búra stbbi
http://kepesmotor.hu/sachs-seg...
Nekem msot per pill bing 21-be 50 ccm-hez való fúvókaszett kéne.
egyébk 21 es karbi van rajta
És te mit mondasz az esetről?ja a gyújtása meg csöves megszakitós,primer szek tekercs egyben van,a blokk alapján 82 es évj
Amúgy meg az oldaldeknit hozd el adok helyette egy rávalót!Nekem is van swd blokkfedelem csak azt kicsit restaurálni kell.Amúgy hivatalosan sachs 50/6 swd azthiszem.
Mivel swd van rajta ,mondom megnézem,h benne van é mind a 6 sb.Hát ahogy nézem a kulisszáját ,csak 4 ig jutottam,pedig egyéb körülmények között simán elszámolok 10ig is....
a vizpumpa helye megvan benne
A képen levő n nézz a blokkot...
Egy 10 -tkérek érte.