Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt nem mondod, ezzel fogsz pizzázni?
Sokmindent elbír a motor, de ha egy ekkora hangfalat ráraktam volna, kettétört volna a váz is!
Ilyet kéne a KTMcometbe vagy m50-esembe 125-ös turbó blokk vazze!
te mit vittél? hangfalat?
http://www.2-takt.se/index.php... hát ez kicsit merész tuning a gangos puchba....
Na ne röhögtess...
100-at, egy 4 sebességes blokkal...
és még sokallod a 300 eurot a gépeimért?
mit nem értesz?
van
na jolvan majd holnap leszek most mek mert holnap korán kelek na császtok jo8 képet nefeledd!:D:D
a gyujtótekercs mennyibe kerülhet bele bontottan vagy esetleg ujjan?
brumo ezt nem értem hát képet megnézni azért szeretnék igy nem akarok elemenni először láássam amit megveszek érted? amugy meg ööö karbit is adod hozzá ? és a szállítás hogyan legyen mert én meg mosonmagyaróvár mellet lakom egy faluban postán esetleg?
TE! mikor vetted a DKW-t?
amúgy van hengerfejed m50-esre? mert az enyémen már kezd kopni, és félek hogy hosszú úton csak egyszer csak kilövi a gyertyát..
miért?
ha elveszne belőle vmi akkor nem is menne akkor.
Ok,egyébk Bpest en lakom.
figyelj holnap tudnál képet felrakni róla mert azértmegnézni megszeretném :D:D:D:D
és helyileg holvagy?
a 21.es az sok lenne hozzá.
csak akkor jó ha áthüvelyezed legalább 70.esre akkor igen vadállattá teheted:)
sztem nem sokat ér vele mert a hengert is akkor kell kimarni a szívónyílást hogy egy síkba legyen. mert különben a benzipára akadályba ütközni fog ezáltam lasulnifog vagy lehörög kissé. De megoldható. Amúgy elég a 15-ös is.
hátt a blokk összerakását azt inkább a szerelőre bízom mert ha elveszik valami belőle szivrohamot kapok
ez csak természetes ezt az ügyet még átbeszéllem faterral oksa?:D aztán meglátjuk lehet megse engedi h megvegyem