Kell a puch blokk bár még nem tudom mit csinálok vele de elfér.
Akkora dom a sachs blokkot amit láthattál.Annyi hogy gyuladekkent nem adom hozzá mert aom mincs a 80-ashoz.
Üdv...
Egy kis érdekesség...
Zündapp motorkerékpárok lengőkarmegoldása feltűnően , általam rossznak vélt megoldása.
Lengőkartengelye és a perselyek is ugyan olyan minőségű vasból készültek( Mind a 2 kopó alkatrész? ) Éshát vas a vason nem egy ésszerű megoldás. Mert amit szátszedtem jó látható volt hogy mind a 2 kopott.
De ! Mind ez nem is lenne érdekes akkor ha valami keleti roncs motorról beszélnénk.
Ez egy Zündapp... Elismerem hogy ott nincs nagy igénybevétel de ez tőlük nem megszokott hanyagság.
Motorjaikat adták volna drágábban kicsit de a bronzpersely vagy danamid-persely elfért volna ott...
VAn tippje valakinek miért ezt a megoldást alkalmazták?
Ma olyan jó meglakatoskodtam a sérült diffúzor részt a kipumon olyan lesz mint a gyári csak jobb.
A könyök a kúppal összehengeszve és a kúp is összehengesztvá már csak a kúp végét kell passzentosra csinálnom a dob hátsó részével és tökállatlesz.Találtam vékony nálunk ritakságszámbamenő milis lemezt.Majd ha készlessz összevan hegesztve leköszörnyűlve fényezve akkor teszek képet.
Nem tudom.
VOLT levegős 6 sebességea a fedelet amin a felirat van meg a parasztok kicserélhették bármikor.
Megkell nézni van-e benne vízpumpa aztán kiderül.
Tűzz ki egy neked megfelelő időpontot és gyere de jólenne még idén.Amúgy mutogattam itt a cuccokat az sw az a vízhűttősek.
Nemtudom mi lesz vele. Volt olyan ötlet hogy félbevágott Pannónia blokk. Láncos kuplungot rárakom aztán lenne egy elég erős sportgépem:) Gondolom 20 ló körüli egy ilyen gép...
Ez. Bár lehet hogy egyszer mutattam.. Bár ez a moci alapváza puch TM . és KTM cuccokkal megbolondítva. pl a futóművek, meg a blokk, és a blokk 80-as polini krómhenger van benne 4 felömlős, és L gyűrűs meteor dugó. Jó állapot. stb. ÉS ami jó dolog benne hogy segédmociként lehet jáni mert a hengerbe nincs semmi beütve! és a vázplaketen meg írva van hogy 50 ccm. és így nem igazán tud belekötni a zsaru csak ahhor ha elviszi vizsgálni.
Tudom hogy nagy gokartos voltál.
Erről a Blokkról mit tudsz? Én tudom, hogy tárcsás, 26 os Dellortoval, Cev gyújtással ami megszakítós. BM van a hengerfejben.
HM.... okéoké.
De azért kicsit erőszakoltad a blokkba. Bár ha kell ds blokk akkor eladom neked csak ésszerű keretek között! aza blokkra gondolok ami feltetterm a netre a videóját.
Kell a puch blokk bár még nem tudom mit csinálok vele de elfér.
Akkora dom a sachs blokkot amit láthattál.Annyi hogy gyuladekkent nem adom hozzá mert aom mincs a 80-ashoz.