Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem találtam... linkelj egyet!
mzclub.hu-n van egy érdekes cikk a karburátorról olvasd el.
grat brumo grat :D
nna megjött a posta:) és benne 2 db bing karbi. :D egyik pótnak a másik szinte komplett és csak sűbertű kell bele majd a simóét rakom bele vagy a 12.es bingről teszem bele. a sorszáma 1/17/34-es:) a másik 1/17/100-as
oké értem.
esetleg difire alakítani?
Elmebeteg árak mindíg vannak.
hallod én két ezerért fél karbit néztem ugyanilyet mint az enyém nemvolt rajt se suberház se uszótakaró semmi melesleg meg tiszta rozsda volt az egész
Bing karbidért 2000-Ft?
halihali valakit nem érdekel se k800 as telo olcsón eladó
Egyik oldalt szabadonfutósra kell, mert repültem már fix kerekes kistrakirók kanyarban!
ha hátul rövidebre csinálod a tengelyt akkor simán jó fixre megcsinálni. nem lesz nagy baja sztem. ha mégis akkor szabadonfutóvá teszed.
Köszi Brumo, jó lesz a dolog, közös hátsó tengelyen megy a meghajtás, a burkolat levágva és rövidebb ülés lesz feltéve. A teherhordó rész őssze lesz épitve a lengéscsillapitóval! A hátsó fék, és világitás részletkérdés, ami pőtyögös még az egyik hátsó kerék szabadonfutása kanyarodás miatt!
na nem ilyenre gondoltál ami vázoltam?
Azért raktam fel!
Hello.
Találd ki mi legyen a Co-val meg a motorral.
Van pöpec megszakítós gyújtásom kell?5000 kompletten.
Sejtem, hogy valaki ennek nagyon örül majd.
Ez tetszik.
Bár erre bőven elegendő a 30x30as zártszelvény:)
na felvázoltam nagyjából. Remélem érted a lényeget a lényeg hogy a lengőkart meghosszabbítani. és a láda felső részén kell tenni egy fület ami teleszkópnak kell. és oda sztem elég egy bicaj rugó vagy 2. vagy a simóé is jó.ezt könnyebb lenne kivitelezni.
ez a vwerzió a legkönnyebb:)
mert eleve a lengőkarrból kell csinálni "tálcát" és a többit arra építed fel érted?
De itt a bibi hogy a farlemezidomot le kell venni. ahhozhogy működjön jól:)
remélem világos voltam?
ilyesmiről volna szó:
http://upload.wikimedia.org/wi...