Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És tömítést nem lehet hozzá sehol sem szerválni?
Amúgy a Swift GTI től azért tartok mert japán és ha valami elromlik rajta nehéz hozzá alkatrészt találni...
Köszi, ha nem jön össze Veszprém, akkor megkereslek.
Azt gondoltam, hogy csinálok én oda tömítést, de a Wankel termo reaktor miatt kicsit bonyolult (középen megy a rendes kipufogó cső, körben meg furatok, azon meg az utánégetés utáni gázok mennek egy másik csövön. Ma megjött Svájcból a komplett kipufogó rendszer, így most már össze tudom rakni a gépet.
Tovább vannak Ki van táblázva rendesen. Valahol a Mega Zettel szembe (traktorbolt:D)
Már csak az hiányzik, hogy legyen jég a Rátóti halastavon és lehet menni csapatni mint tavaly.
Köszi Slick!
Érdekes, nem ismerem őket. Pontosan hol is vannak? KPM (NKH)-val szemben az udvarban?
Szerintem Veszprémben a Kistó utcán a Molnár kipufogó tuningnál kérdezz rá. Ott elég profin nyomják a témát. És korrekt áron ami a lényeg.
hát nem egyszerü kovács z mogyorod van tel száma is de hogy jó e
hengerfej tömitést csak ott csináltattunk.
Srácok!
Tudnátok adni tippet, hogy hol csináltathatnék méret szerint kipufogó tömítést?
A Mazda RX-7-hez kellene az első dob és a hátramenő rendszer közé.
nekem mindenképp ktm comet 50 rs 4 l es alkatrész kellene de azért köszi :D ha valakinek van ilyen képet feltétlenül rakjon fel!:D
VAn még pár hulladékom monzához, valaki nem viszi el?

Elsősárvédő, kormány, és még pár apróság.
akinek puch motorokhozhttp://www.sokmotor.hu/hirdete... kellenek alkatrészek 1 hasznos link!
ezt a fajta blokkot keresem :D
DS ez nekem szólt?:D én meg puchmaxi e50 vok :D
Hello

Légy üdvözölve DS50 vagyok a túloldalról:-)
Ide dobd fe a képeid lesz olyan blokkod meg vázad hamarosan.
Nem, most nemrég amikor a busz bekavart neki a suzukival.
Az sajnos nem az enyém, börzén fotóztam.
Valaki lehet tudja a telefonszámát, az majd írjon már!
Én most nem találom.
Hihetetlen, de most egyet fogok érteni a Slampival.
Ha jó kis kocsit akarsz venni, akkor bátran vegyél kocka Suzuki Swift Gti-t. Nem igaz, hogy mit kibír. Ilyennel versenyeztem 4 évig. Ilyen szombathelyi ugratások után lemostam a kocsit és hazaautóztam vele 120 km-re. Fogok még venni magamnak is egy teljesen eredetit, pár év múlva ezek is veteránok.
slampi ugyanitt a sportmotor forumján láttam hogy van ilyen nagy tekercsbe puchos matricád van abból még?
Igazából a fizika szarik rá mennyire vagy jó sofőr.
Az a nagy helyzet hogy én is szeretem a bmwket, és csak hátsó kerekes autót vennék, mert azt szeretem, de azért meg kell hagyni hogy rutinos ladás/bmws/mercis rakja be az első hóval az 50 kilós virágföldet a csomitartóba :D
Sziasztok ujj vagyok itt ezen a fórumon indexen puchmaxi e50 nevén ismerhet aki ismerhet
Zasziból volt 650meg 750:-)
már mire gondolsz a ringi esésre?
Köszönöm, ezt nem tudtam.
Hallom a kisgyerek lezúzta kicsit az övét, még jó hogy nem lett komoly baj.
Az hatalmas... Bár a annot a nagypapámnak volt vmi zastavája ami pici és púpos hasonlít a fiat 500-hoz
az is tudod meglepetéseket is okozni. pl mesélte hogy egyszer zacsival mentek balcsira és tetején csónakkal. és a csónak fejjel lefelé megpakolták a csomagtartóra. ÉS a M1 es autópályán 80-án két kerékre állt jó párszáz méteren át mert a levegő alákapott a csónak alá, és a nagyi meg anyám visítottak.