Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na jó, feladom
Nem ellenzem én a Golf I. GTI-t, mentem vele, nagyon jó kis kocsi.
De.
Abból aztán nem találsz jó állapotút, az biztos.
Elhiszem, csak a VW Golf 1 GTI mégis egy legenda mivel az első sportkompakt autó volt.
a japán verzió 112le volt. Amugy a régebbi esztergomi 3 ajtos
minden karosszéria eleme futómüve jó hozzá.A rallyban rövid
pályára az 1000 váltóját tettük bele az rövidebb. De a 200km/ó
az nem álom sok puccos autot le lehet nyomni vele pályán
ezt találtam van mit tanulnunk!
http://videowap.tv/video/tlkwC...
oké:)
Ezt most nem értettem, de nagyon ekecsnek hangzik. Inkább csináltatok 2-3 db-ot profival, nem olyan nagy összeg lesz az.
zsír!:) nekem meg kb 6db 95-ös dodge viperem van különféle méretben de mind kék. meg vw bogár autócsák. A viper nekem sose lesz meg mert annak az alapára 15 millától fölfele van.
Lehet, hogy ez a pontosabb megnevezés
oké most már értem hogy tömítés kell.
Bár egyszerűbben is meglehet csinálni végy üveggyapotot a barkácsboltból vagy a építési áruházból. és azt kell kitömni. és ami ki vágott részén szépen kivágsz körbe, és kipucolod, és kitömsz, aztán teszel rá nagyobb lemezt és popszegeccsel körbeszegecseled persze rozsdamentes szegecsel. mert az praktikus lenne mert ha megint cserés lenne a tö mítés akkor kifúrkálod a szegecseket és újratömöd :)
E mellé éppen jó lesz.
eladó Holand motorok!
Én úgyhívom: SZÍV-fájdító sor.
aaaaazzzzttttaaaapicsáájáááááttt neeki. holvan ez?
Ezt úgy hívják pókerben, hogy színsor...
B+ Brumo, köszi!
Meg is vettem magamnak karácsonyra!
Itt kellene szétnézni!
Brumo
csak egy tömítés kell, nem kipufogó rendszer!
Tudod mit találtam neked ? köteleződarab lenne az íróasztalodon? http://jatek.vatera.hu/makett_... vedd meg azonnal!
Upsz lehet hogy neked ezek messze vannak... Bár a janódob szerviz pesten van.
CSak kérdésem hogy sportos hangja legyen vagy csak gyári legyen? Bár a kiskunlacházán van egy jó kipuszerviz. a másik meg a neten megtalálható a Janódob szerviz az is jó mert ott terv szerint épitenek. a vevő igényére.
Elhiszem. Ez elvileg gyárilag 112 Lóerős. Egy középkorú emberé. Lehet amúgy elírta a lóerőt. Mert a Digifantos 2 es Golf volt 112 lóerő.
Csak addig erőlködne a család, amíg rá nem jönnének, hogy milyen komoly kis kocsi a Suzuki Gti. Nézd meg mennyi megy rallye-ban. Az nem véletlen. A 112 LE engem nem nyugtat meg, mert akkor már mókolták. Csak teljesen nyúlásmentest vennék. Az a tapasztalat, hogy amíg nem nyúlnak hozzá, addig elpusztíthatatlan. Hidd el, elég a 101 LE a 770 kg-hoz. Az enyém 195-t ment, pedig bukócsővel, tűzoltó készülékkel, stb. 820 kg volt. Menj el, nézd meg a hétvégi Mikulás Rallye-n a Zagyva Lalit (igaz, ő gömbölyűvel megy). Néhány Mitsubishi EVO-t is verni fog.
Meg szerintem ha egy Suzuki Swiftet vennék a VW-Audi mániás bátyám és faterom kitagadna... Amúgy találtam egy egész szép 1 es GTI-t K jet felújítva meg hasonlók. És számlával tudja igazolni. 3 éve volt festve a Suzuki gyárban. Swift kékre vagy lilára ki mit mond rá. 112 lovas. Szerintem szépen mehet... Mondta nem árul zsákbamacskát de nem kell rákölteni. Ki kell próbálni. Belseje sincs lelakva. Amúgy nekünk meg VW GTI hez van minden itthon...:)
Ja, amúgy meg nem romlik el. De tényleg!
Sajna az RX-7-hez kicsit nehezebb bármit szerezni, mint a Suzuki Gti-hez.
Abban tudok segíteni, mert jópár embert ismerek, akinek ilyen kocsijai és alkatrészei vannak. Pl. Veszprémben a Tamás Pali. A fia Tamás András és a lánya Tamás Petra is kocka Gti-vel versenyez.