Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tévedések elkerülése miatt: Én ezt irtam a kreideremről:
Ez a masina 1992-óta a tulajdonom Svájcba szerelt 1971 évjárat eredeti gyári a festése, én 25 000-ret hajtottam bele,csak benzin kell bele 12 literes tank, 4liter 100-on ! Aki mást mond az nem igaz ! 80-at simán megy 125 kiló vagyok! Gombi 2.
HA szeretnél egy jót röhögni:
http://simsonosok.hu/Main.acti...
Igen vagy a fedelet cserélték le.Amúgy a vízpumpa bennevan?
MEg a vizes a rövid a legyezős meg hosszúlöketű:-D
gyárilag 85 a vége szinte mindegyik 6,25 le gépnek,és mivel a légellenállás hatványozottan kéri a loeröket,nehéz elhinni,hogy tuning nélkül sokkal többet menne akármelyik is.namármost,a brumo puch blokkja kb.4 le max.,ezért reálisan 60 körül van a vége.aki többet mond,az csak álmodozik.
A 120 természetesen túlzás. Sietős km óra lehet a tévedés oka szerintem. Mivel a 6 sebességes KTM-em 8300-8500-as fordulat körül megy GPS-el mérve 98-100-at, így ha jól saccolom a 120-hoz 10 500 körül kellene forognia a motornak. Azt egy régi széria 50 cm-es motornál 5.-ben, vagy 6.-ban nehezen tudom elhinni.
Enyém is jócskán gyengült. Hengerfejtömítés is rossz.

Ha elkészül valamikor a 125-ös, tényleg félrerakom, aztán meg lesz csinálva rendesen a blokk.
Aza durva, hopgy az a szerencsétlen blokk még mindíg nem esett szét, pedig már annyira szól, hogy nagyon.
POersze, már érezhetően ygengébb mint volt, és 150 foko jár sztenderd, szóval már kaki szegény nagyon.

De hát a suszternek nincsen cipője.)
Akkor is írtam, hogy meglepődtem, mikor később elmentél.
Akkor támadj rá gombira is, a 120-as tempó méginkább hihetetlen...
Amikor tavaly összefutottunk a nagyváradtéren, akkor úg75-tel mentél előttem.
Hát az érdekes dolog, mert 50/6 SWD van rajta. Pedig tisztán látszik, hogy nem vízhűtéses...Továbbra is arra tippelek, hogy levegős hengert tettek valamikor az 50-es vizes 6 sebességes blokkra.
Slampixxx
ne fárassz már ezzel a GPS képpel. Most komolyan, ez mit bizonyít?
Szép telefon, GPS szolgáltatással. Valaki sebességet mért vele.
Csak azért vetettem fel a témát, mert meguntam a nagyotmondásodat a motoroddal kapcsolatban. Ha nem tudsz videót csinálni, amin a sebesség és az út is látszik, akkor hagyd már a vetítést a 95 km/óráról. Végülis nekem mindegy, ha van aki elhiszi, ám legyen.
Biztos lesz olyan, és van is olyan Simson, ami lenyom.
Keresd meg a nap mondását!
Az vigasztaljon hogy mindenkoron jobb lesz mint bármelyik utánakövetkező simson!
Felesleges, ugyanis telefon kijelzője elsötétedik egy idő után. Semmi nem látszódna.
Egyébként nem érdekel mit gondolsz, a bizonyíték itt van, a bocsánat kérés meg elmaradt.
De tudod mit? Meg is tarthatod.
Majmot nem fogok csinálni magamból, ha azt mondom, hogy megmérem, akkor megmérem. Hát megmértem. Nem fogok itt más járművekkel szórakozni. Meg mostmár én is tudom pontosan.

Pont te mondod sokszor, hogy fejezzük be a piszkálódást egymás gépeit illetően...
Kíváncsi leszek arra a videóra még a végén felsül a zündapp:-D
Amúgy meg szeritnem túl sok értelme nincs ennek a kinek gyosabb a motorja dolognak csak hát az ésszerűség erről a fórumről régen eltűnt.
Most a rick cobra 93-at megy Slampixxx ss-e 95,6-ot a BMW-é 100-at a Brumó Cometja 80-at a gombi kreidler-e 120-at zundapp zündappja nem tudom vdani nemtudommilye nem tudom mennyit vasutaskollégának a motorja 90-et a múltkori elmondása alapján hűű ha itt mindenknek jobban megy a motorja mint amim van :-).
Sőt most nincs is utcára motorom:-)Szóval jelenleg a biztos az hogy múltkor a DS-el 40-et mentem de érik a blokkgenerál rajta a 80-assal amiben 50-es vizesblokk van olyan 10-el mentem eddig az MK2-essel olyan 30-al.Szóval ez van de majd lesz más is.
Wow egyre jobban tetszik.Mi áll az oldalfedelen tipusszámként?gyújtás fedélen.
A KTM 6 sebeséges...
Ez lemaradt= :)
Látom a humorérzéked a régi
Megvárom, amíg sikerül olyat videót csinálnod, amin motorozás közben látható a GPS.
Gondolom, Te is érzed, hogy ez csak arra bizonyíték, hogy valaki valamivel ment 95,6 km-el is.
A kutyának meg tessék?:D
háháháhá, mekkora vicc.....