Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hmm, szóval már hazug is vagyok.
remek
Igen, nehéz elhinni a Corolla pontosságát, mert annyi nem bizonyítható dolgot hordtál már itt össze. Úgy látom, szeretsz kicsit lódítani a sebességekkel kapcsolatban. Várom a videót, s ha tényleg 95-t megy a motorod, én leszek az első, aki bocsánatot kér. Addig viszont ajánlanám a visszafogottságot a saccolásokat illetően.
Ekléggé biztos vagyok benne, hogy 6,25 loerő kevés a 100 hoz, ha 90kiló a motor, és 50 kiló a pilóta akkor is.
Ha a kötözködésnél tartunk, a GPS_es mérésről nem láttam videót...
És igen, képzeld, az a rohadt Corolla óra igenis pontos. Ha nehéz elhinni, ha nem.
nem nem, ez egy Gs blokk.
(simson Gs)

Kb mint a Sahs blokk olyasmi, én még nem láttma iylet közelről, cska a hengerét, abból magyarorzságon nem sok van.

Iylesmivel lett ojrópabajnok enduróban a simsongyár, illetve ennnek egy továbbfejlesztett változatával.
Deén ebben nem vagyok spiller, ez eléggé ritka cucc.
Gondot okoz a szövegértés? Mondom megmértem GPS-el!
Azt is elmondtam anno, hogy GPS szerint 100-at mentem.
A Corolla órája amúgy bajosan pontos, ugyanis minden autó órája gyárilag siet a perek elkerülése miatt. Persze a tiéd biztosan pontos. Az azért komoly, hogy nagy szembeszélben is 90-et megy a géped. A mi KTM-ünk ilyenkor sajnos csak 60-at. Igaz, abban nem kopott dugó van. Be is fejezem, valójában azért rágtam be egy kicsit, mert meguntam a sebességgel, ill. annak megállapításával kapcsolatos nagyotmondásaidat. Azért várom a videót, de jól látható legyen legalább egy km óra!
csinálj videót gpssel meg kmórra mellé!csinálj videót gpssel meg kmórra mellé!csinálj videót gpssel meg kmórra mellé!csinálj videót gpssel meg kmórra mellé!csinálj videót gpssel meg kmórra mellé!csinálj videót gpssel meg kmórra mellé!csinálj videót gpssel meg kmórra mellé!csinálj videót gpssel meg kmórra mellé!csinálj videót gpssel meg kmórra mellé!csinálj videót gpssel meg kmórra mellé!csinálj videót gpssel meg kmórra mellé!csinálj videót gpssel meg kmórra mellé!csinálj videót gpssel meg kmórra mellé!csinálj videót gpssel meg kmórra mellé!csinálj videót gpssel meg kmórra mellé!csinálj videót gpssel meg kmórra mellé!csinálj videót gpssel meg kmórra mellé!csinálj videót gpssel meg kmórra mellé!csinálj videót gpssel meg kmórra mellé!csinálj videót gpssel meg kmórra mellé!csinálj videót gpssel meg kmórra mellé!csinálj videót gpssel meg kmórra mellé!csinálj videót gpssel meg kmórra mellé!csinálj videót gpssel meg kmórra mellé!csinálj videót gpssel meg kmórra mellé!csinálj videót gpssel meg kmórra mellé!csinálj videót gpssel meg kmórra mellé!csinálj videót gpssel meg kmórra mellé!csinálj videót gpssel meg kmórra mellé!csinálj videót gpssel meg kmórra mellé!csinálj videót gpssel meg kmórra mellé!csinálj videót gpssel meg kmórra mellé!csinálj videót gpssel meg kmórra mellé!csinálj videót gpssel meg kmórra mellé!csinálj videót gpssel meg kmórra mellé!csinálj videót gpssel meg kmórra mellé!csinálj videót gpssel meg kmórra mellé!csinálj videót gpssel meg kmórra mellé!csinálj videót gpssel meg kmórra mellé!csinálj videót gpssel meg kmórra mellé!csinálj videót gpssel meg kmórra mellé!csinálj videót gpssel meg kmórra mellé!csinálj videót gpssel meg kmórra mellé!csinálj videót gpssel meg kmórra mellé!csinálj videót gpssel meg kmórra mellé!
Ha a szánalomnál tartunk, az is szánalmas, hogy ugráló mutatóból állapítod meg a végsebességet.
Mondom, hogy a Corolla órája pontos... Ezen nincs mit vetíteni.

A videót meg nem fikáztam. Ott volt a szmájli a végén, hogy fasza. Érted, jó, remek, király, kircsi, szuper, zsír, sirály, tuti...
Igen gondolkodtam egy picit.
Aztán arra jutottam, hogy ismét sok hülyeséget hordtál össze, de mindegy. A lényeg az, hogy nagyjából megérzésből meg tudod állapítani a sebességet. Szánalmas, hogy onnan tudod a sebességedet, hogy nem előzőtt meg senki...
Ne vetítsél már annyit, hanem csinálj egy legalább olyan videót, mint amit lefikáztál.
Igen, nincs km órám, mert csak az óra kb. olyan marha ritka, mint maga a motor... Emiatt az ára sem filléres.
A másik, mivel napi szinten használom, nem szeretném ha a rendőrök piszkálnának a gyári 140 km/h-s óra miatt!

Egyébként, ha picit gondolkozol, említettem, hogy az egyik nagyobb M nevezetű úton nem sokan előztek meg. Ott meg nagyjából mindenki 90-el megy.
A másik, hogy a Corollának pontos az órája, nagy szembeszélben 90 volt a vége.
De nem kötőzködésből írtam a GPS-t, csak pusztán kiváncsiságból. Távol essék tőlem...
nna ismét itt a link http://youtu.be/4Wl-uSwHufk tessék megnézni .
www.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D..." title="http://sport.ize.hu/click.php?id=3513&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D..." target="_blank">http://sport.ize.hu/click.php?... Hát kicsit alázza a gyerek. tessék megnézni.
Mondod Te, akinek még km órája sincs.
Amúgy már elmondtam régebben, hogy 10 km-t siet az óra, ugyanis megmértem GPS-el is. Esetleg mutathatnál valami felvételt az oly sokszor emlegetett 95-ös sebességedről a Zündappal.
Én már 4x beszéltem veled erről, de veled nem lehet megegyezni.
Nem tudom mi a francot problémázol, tudod nekem mi kell, tudod nekem mim van. 3x kitárgyaltuk a bizniszt, de mindig eltűnsz...
A következő GPS-el kérjük!
Hello

Mi lesz a 80-asoddal?Valami kölcsönösen előnyöset kikéne találni rá.
Azt kéne csak már odvan ígérve.Amúgy olyat kéne mint pl a piros mert az megy is mint a marhaökörállat.
csináldd meg a utóbbi rs-edet vazze!
Érdekes mert ezekből volt nicasilos meg keménykrómos is.Kikéne deríteni hogy mi a különbség a kettő között.Meg volt a 2,9.-lóerős meg a 6,25-lóerős de állítólag volt közötte is talán 5,3 vagy 5,7-volt.
Amúgy énis szeretnék csinálni valami szép motort mostanában semmi cifra csak a gyári amennyire lehet.
Nyugi, nem eladó!

Vmi simson star vagy habicht 4 gangos sachs hengerével jól ha tippelek.
Amúgy nehogy eladd ez a mocit! mert kurvára megbánnád....
Igen így van ha mondjuk új blokk generálnál ha abban esetben mondjkuk hogyha a dugó és a henger még tökéletes azaz nem kell dugózni meg fúrni. akkor simán kiforgatható:). DE ha a henger krómos és abban esetben akkor nem kell sokáig bejáratni mert hamarabb bejáródik. Bár így is lehet érezni hogy szorulgat akkor még járatni kell... amúgy még mindig zsír a pl-ed:) Bár eladnám a pl-em-.... :S
Upsz a kép.
Biztos olcs volt.

EMZOLI!Ebben milyen blokk van?