Az igaz. DE a TE dappod sem arra tervezték :) Bár ez turbóhűtéses! ÉS minden el fogom követni hogy bírjon a átlagos 70-80-as tempót met szeretnék majd hosszabb utakra járni... tavasszal.
Te! Bocsi ami kimaradt hogy a motor már majdnem be van járatva. úgy hogy állóhelyzetben kb egy órát járattam. aztán kb 100 km-et mentem 40-50-es tempóval. aztán nehogy azt hidd hogy sokáig húzom a gázt. hanem pillantatre húztam rá a gázt mert kiváncsi voltam hogy mennyire tud felkúszni az óra. és azonnal vissza is vettem ennyi.
Bár kell neki kis terhelés is hogy jobban bejáródjon. Bár érezni is lehet rajta hogy mennyire szorul a dugó akkor ilyenkor lassítok és adogatok gázfröccsöket neki. A megszorulás elkerülése végett. Bár a másik hogy azért megy ilyen jól mert a láncáttétel elöl egy vagy két fogszámmal nagyobb van rajta mint a gyári.
Úr Isten!
Hogy lehet egy veterán 50-es motorkerékpárt ennyire kínozni...
A motorok sírhatnak a kezeid alatt...
80 km/h tartósan? Szerintem nálad nincs rendben valami..
Amikor még nálam volt a C50 Sport Bejáratósan! 1.-2.-3. sebességet végigrakva tartottam a stabil 50-et.
Ez a bejáratás.
egyszer a vaterán volt 1 ft-os aukcióra tettem fel de hiába mert itt van a kibaszott válság és csak 80-ig ment fel. És majd tavaszal újra rakom. Amúgy a végsebessége 80 km/h pillanatra meglett még anno október elején amikor még jó idő volt. Ettől mégszépt teljesítmét tőle. Bár még járatni kell mert még szorulgat a dugó és inkább még nem kínozom. majd márciusban még kellene legalább 300 km belenyomni aztán meglátjuk hogy hogy bírja a állandó 80-as végsebességet. Bár inkább a m50-est kínoznám jobban mint a cometet. mert a comet egy díszmoci és nem speedmocinak. szánom:)
Bár kell neki kis terhelés is hogy jobban bejáródjon. Bár érezni is lehet rajta hogy mennyire szorul a dugó akkor ilyenkor lassítok és adogatok gázfröccsöket neki. A megszorulás elkerülése végett. Bár a másik hogy azért megy ilyen jól mert a láncáttétel elöl egy vagy két fogszámmal nagyobb van rajta mint a gyári.
Maximum végre mehetne annyit, nem pedig tartósan.
Hogy lehet egy veterán 50-es motorkerékpárt ennyire kínozni...
A motorok sírhatnak a kezeid alatt...
80 km/h tartósan? Szerintem nálad nincs rendben valami..
Amikor még nálam volt a C50 Sport Bejáratósan! 1.-2.-3. sebességet végigrakva tartottam a stabil 50-et.
Ez a bejáratás.
Kint sem valami nagyon keresett darabok.
- Hé te, Gázsi! Lovagolj mán a hullámon!
- Megőrültél asszony, hát én mán élve se kívánlak.
Idén überelni fogom.
Még nem hirdetted meg sehol a gyöngyszemedet?VAgy marad véglegesen nálad?És a kérdésem az hogy valamit alakítottál a cometed végsebességén?
Te is ígértél sok mindent.
Lehet inkább elviszem a vasba...