Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ennyit megy a tojoda?
:)
Kaptam kölcsön egy GPS-t...

Nesztek
Az, persze.
Mert nem találom a hírdetést.
40-környéke.
Mennyi?
A meghirdetett összeget sokallom ezért a simsongagyirezós stb stb stb gépért.
Simsonosoknál a simson.hu-n.
Melyik részéről rakjak fel képet? Csak lepucolom a dugattyút a hengerfejet meg a hengert talán újrafestem. Megnézem hányszor ragadt meg nyáron;)
Hol eladó ez?
Ezt hogy érted?
csak neked optikai,mert nem látsz messzebb egy puch feliratnál....
Optikai csalódás .
na,ezt berakhatnád a kész átverés show-ba! akkorát csal az órád mint egy ház,nézd meg amikor a biciklisek mellett elmész 60-al. alig van sebességkülönbség! gondolom az öreg fater meg nem száguld 50-60-al...
Én nem nyugodnék bele abba hogy bmw a KTM-el 5 sebességel elhúz meletted 5-el.
A hengerről készíthetnél fotót kíváncsi vagyok rá olyat még nem láttam.
Szutyok az jégmotor. Pont megvettem hozzá pár cuccot.
93 szerintem még így is elég jó. De szerintem lesz az 95 is tisztogatás után...
Na annak a 93-Km/h-nak utánakell járni az úgy nem maradhat.Itt a tél nyugiban lehet törődni kicsit gépekkel.Aztán szutyokról is meg a többiekről is dobjál valami vidit még a "tél előtt".
Mekkora lenne már ha a kis comet leakasztaná a 100-as órát!
Felső tűgörgőkosár csere. Mert már kicsit kattog. Meg megnézem hogy van MR henger.:D Esetleg gyűrűcsere. Vagy gyűrű és dugattyúcsere. De szerintem csak elkormolódott azért nem megy olyan jól mint régen. Szembeszélben igen szembeszélben mentem Sanya32 szerint 93 km/h t nyélgázon behajolva vele. De nem pörgött ki rendesen.
Hali Brumo! Ez nagyon baresz,a végén majdnem beszaladtál a kékfénybe,gratula, jó lesz ez a masina!
Mit szeretnél csinálni vele hogy feltétlenül szétakarod szedni?
Nincs ebben semmi én is elég gyorsan húztam el a videón amit legutóbb felraktam.
Sikerült vennem 11 es csőkulcsot. Normálisan szét tudom szedni végre a Cobrát.
Ha lejegyzem a Cobra áttételeit akkor valaki ki tudja nekem számolni a végsebességet? A váltóét nem tudom megnézni csak az első és hátsó lánckerék fogszámát.