Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hagyományos keresztöblítésű kétütemű forgótárcsás kartermembrános alumíniumhajtókaraos ellendugattyús kamrás kétütemű.
ha moci darabokban van akkor nem érdekel.
meg másik hogy a blokk felépítéről kérdeztem hogy hány gangos meg kézi vagy kormány váltós vagy automata kuplungos stb... bár montad vmit erről a blokkról csak nememlékszem pontosan-.
A blokk felépítése az mi?Én nem értek hozzá vonóékes váltó.Ha nagyon tuningolni szeretnéd a jelen készülő hengerével azt az 5-ös váltót kéne összetenned ami nekem van és akkor közel úgy menne mint bmw pl50-je.Csak ez gyengébb lenne nyilván nem menne 110-et csak 95 100-at max és azt sem sokáig mert az már max terhelés lenne.
tE! ebben milyen blokk van? úgy értve milyen felépítésű?
csak akkor ha rádobsz valamennyit.
CSERE?
amúgy van eladó KTM PL40-esem ami remek felújítási alapnak jó. és van hozzá +blokk írj ha érdekel. Én nem akarok rábeszélni csak felkínálom ha teccik ha nem... ennyi. :)
de nagyon randa....
Rátukmálásról eltérő nézetet vallunk:-)
Fejezzétek már be, miért kell rögtön rátukmálni mindent?!
Hello

Ha esetleg venni szeretnél akkor neked itt a megfelelő választás.

50-ért viheted simsont meg ennyiért ne vegél meg alapból sem mert ennek a váza is 2-szer erősebb.
netán vennél valamilyen mocit?
A szoci legboldogabb motorosa a ETS 250-es tulaj:-)
nem kereskedni jöttem,mert nincs semmim ezekhez a típusokhoz,amúgy tetszik a fórumotok!
Köszcsi!
oké, beizzítom a hírláncot (ismerős ismerősének ismerőse ) és megírom neked emilben ha megkaptam a kontaktot!
dehát nekem olyan kell mint ami a képen van

(a műanyag ház felső 1/3-a homorú)
ilyen
Jöhet!
Épp nézegettem egy csónakot, ide falura.

Tükröm meg van, 1 db.
ilyen tükröt keresek (párban), lehetőleg jó állapotban :
...csónakmotor, nem az enyém de tudok elérhetőséget adni ha érdekel vkit !
Nem köcsögségből írtam, csak ha már itt tartunk, tudni szerettem volna miért ír így.

MI a szösz? Tied?
...és ehez mit szólsz ?
Kösz Bmw.... Bár ez kisé megviselt ami a slampi írt... :S