Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Slampixxx
most egy kicsit (inkább nagyon) bunkó voltál!
adataim a nevemre kattintva megtalálhatoak..
hát muszáj gúnyolni? bár írássérüléssel nem éppen csak a fogalmazási problémám van.
Hallásérüléssel jár az írássérülés is?
Amúgy az enyém is ilyen.
Egyébként így szebb:
Nah csináltam egy kis körbejárós videót. http://www.sportmotor.hu/motor...
komikat kérrremm! :)
BÁr ez a legújabb szerzeményem és a hiányzó vagy ezeket szeretném lecserélni a alkatrészeket. tudna vki ebben segíteni? ÉS még kérek egy elektronikai kapcsolási rajzot. mert a blokkból jönki egy kábel ami fölösleg van és szürke az hova mehet ki?
Jól fogtok járni az Attilával, ismerem, és garantálom, hogy minőségi alkatrészei vannak. Rajtam is segített már párszor.
Igen igen nepperbázis.
Hello

Nem tudom ha nem ezen szeretne meggazdagodni akkor teljesen jó lenne csak nem tud árat mondani amit mond meg irreális mint szinte bármi és ha emgkérdezek tőle valamit azt mondja nem tudom és ha megkérdem mit tudsz azt mondja semmit nem tudom.
DE a slampinak van cuccai.... jójó tudom ti ketten nem bírjátok ki egymást... De egyszer lenne már végre béke bakker....
Sajna nincs hozzá semmim...
Szia Attila!

Úgy látom, ez a KTM 50 PL (ami nekem is van) hátsó lámpa búrája.
Inkább örüljetek neki, hiszen többen is kereskedtek itt nem?
De mintha kicsit görbe lenne a hátsó teló?
Bocs hogy így írok mert születésem óta hallássérült vagyok. És igyekszek mindig odafigyelni a írásra... :S A motor cseréről csak legalább értelmes dolog legyen, de a teszkót nem szeretem.
Hello

A két hátsóelót leszámítva nagyon eredeti!Papírjai megvannak?
Esetleg van hozzá valami alkatirészed ami nem kell és eladó?Bármi:-) Az enyém is remélem lesz vala ilyen komplett!
OK, kellene valahol találkoznunk. Meg a telószámod kérném el megint.
Faterom Hercules Ultra 80 AC-je...
Te írástudatlan vagy?
Már többször is megfogalmazódott bennem a kérdés de most már megkérdem...
Annyi értelmetlen mondatot tudsz írni hogy az nem igaz...

Amúgy ha tényleg bármire cseréled adok érte 2 doboz piros tesco gazdaságos sört...
Hello
Látom kereskedni jöttél ide de mid van még puchoz sachshoz ami engem is érdekelhet?
Szóljon valaki akit érdekli ezt a motort eladó vagy csere bármire.
Blokkja zsírújfelújított és mindene megvan hozzá ami kell egy felújításhoz, bár csak festés kell neki már :) így a vevőnek könnyebb dolga lesz:)
hali! puch cobra,vagy ktm -nemtudom de szép állapotú 3000ft kattincs a nevemre,sok alkatrész! 06304906559
én benne vagyok,cseréljünk