Üdv! 50 köbcenti 5 vagy 6 sebességes. 19 es Dellorto van rajta. 140 es óra szerintem 90 et megfutja. Elöl tárcsafékes Brembo vagy Grimeca most nemtudom. 40 ért bárki viheti tőlem. Ülésből nincs meg az eredeti rá. Meg nincs rajta kuplungkar.
Még pár hete, munkába menet még működödött minden lámpám (kivéve féklámpa, de az soha nem ment).
Este hazafelé indulva, semmi nem működött.
Hát mondom nincs mit tenni, elindulok lámpa nélkül. Útközben kapcsolgattam a gombokat, a távolsági működött. A hátsó is működött. És a féklámpa is.
Kérdés: mi a bűbánatot csináljak, hogy tompított is legyen?
Sok cucc van, főleg ömlesztve, de néhány: váz, tengelyek, kerekek(2 garnitúra), teleszkópok, tank, deknik, blokkhoz néhány alkatrész, sárvédő, stb. Ha konkrét dolog kell, utánanézek, és az e-mail címemre írj, küldök képeket is.
Bocs de a Zündappok igen gyenge motorok egy Cobrahoz képest. Amúgy én a Simsont nem nézem le sőt. Jó motorok csak jól kell összerakni őket. És nem kókányolni. Tudod rossz motor nincs csak rossz gazda. Vagyis van a Babetta.
Hány sebességes?
MEnnyiért vágnak egy ilyet az emberhez?
De van egy MZ a közelemben, megpróbálom azt elboltolni, valahogy...
http://youtu.be/sHQ_aTjXObs
A narancsról van szó, de ez igazából lényegtelen.
amúgy a batavusról vaNSZÓ?
Este hazafelé indulva, semmi nem működött.
Hát mondom nincs mit tenni, elindulok lámpa nélkül. Útközben kapcsolgattam a gombokat, a távolsági működött. A hátsó is működött. És a féklámpa is.
Kérdés: mi a bűbánatot csináljak, hogy tompított is legyen?