Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt a vaterán szerezted?
és működik jól?
nekem komplett hátsó kerék kéne fogaskerékkel komplett fékkel tengellyel mindenesül mennyi lenne?
nekem is tetszik meg jó vétel is volt, az ára is szinte nevettséges volt
meg nincs sok ilyen az országban, ha mégis azt nem adja el a gazdája
Szép vétel.Nekem tetszik a gép.
melyiket? a hercules nem eladó
Nagyon szép.
Mennyiért adod?
a herculeshez kellett volna hengerszett de már beszereztem, de ha még van valakinél ehez való blokk cucc szóljon. meg egy kapcsolási rajz is jól jönne
meg sasoljátok mit szerváltam multkor, azóta javítom
ktm, sachs, hercules, zündapp, puch
sokféle motort ilyen vázzal vagy ilyen cuccokkal raktak össze szóval több tipushoz jó. eladó az egész egyben 20e-ért részenként kinek mi kell kérjen árat.
Tied ez a motor?
Markolatok mennyi lenne? karostul
amúgy milyen motor ez?
mert pont a hátsókerék full komplett fogaskerékkel féklappal tengelyekkel kéne.
nemjó. nekem ilyen kéne krómos a legfelső az.
ez a csomagtartó nemjó neked?
megvan még. :) kell?
de a fékkargumit megnézem hogy megvan még e az is.

Ez megvan még?
Rakd el nekem létszi!
Jaja nekem így tetszik! BÁr ez a markolat egy bicajra való. BÁr motormarkolatom is van hozzá feketébe de nekem vhogy nem jön be. Bár gyárilag ilyen volt akkor de ez már csúnyavolt. itt a kép a régi állapotról.
Érdekes a markolat
a többi kép:)
Na kécc a comet. bár most csinálom meg az eredeti fém ktm emblémákat. Meg kéne jobb állapotú csomagtartó rá.... és akkor komolyabb fotózások lesznek.
Nem is tudtam hogy létezett a Lido 125 ben is
van légszűrő gumi is.
csak nem tettem fel egyenlőre mert vizes volt a légszűrőház. holnap felteszem és meglátom hogy jobb lesz e.
Sziasztok, Puch Lido 125 CD-je van itt valakinek?
Légszűrő gumiról beszéltem de ha nincs jó a zsugorcső is!
A falstémáról szerintem te is tudnál mesélni.
A schibertűt tedd a legfölsőbe ha van kisebb főfuvid rakd bele.
Tégy légszűrőt és a levegőt úghy állícsd be hogy teszel neki alapjáratot.
Utána ha szépen pöfékel alapjáraton a gázon húzol picit és tökig becsavarod a levegőt.
Miután becsavartad a levegőt elkezd majd fulladni utána kicsavarod de a gázt azóta is húzod picikét.Elkezded kicsavarni a levegőt és amikor a legmagasabb fordulatot eléri akkor picit visszatekerd de tényleg csak minimálisat és gógógó.
Járó motornál elzárod a csapot és amikor elkezdkifogyni az üzemanyag és a motor meg felpörög az annyit tesz állítólag hogy adig benzinben dús keveréket kapott és a benzin fogytával a keverék megfelelő lesz (amikor magas fordulaton pöfög) majd leáll.