Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv! Karbim nincs! De az ami a hengerhez megy és akarburátort kell rá tenni az meg van! De karbim sajna nincs!
Hello régebben beszélgettünk mailben ha van puch maxi karburátorod az érdekelne.
Szép jó estét mindenkinek! Van egy eladó puch maxi 2sebességes motorblokkom! Ha valakit érdekel akkor írjon vagy hívjon a 06303788964-es telefonszámon! Helyileg zala megében található! Képet mailra küldök!
Igen de mostmár lehet hogy meggondolom az eladását.
jawa?
Van eladó ideal-karbim ha kell eladó.
Hopp már leis van szervezve, hogy lesz olajam.
Jófej ez az emzoli.
Az a castrol nem tudja azt amit az elf.Bár oda neked az is jó.
ÉRtem. De én castrolban bízom mert az bevált nekem. :) és az ára nem is olyan sok. Bár én a váltóolajjak meg a castrol-lal olyan 3000 körül fizettem. úgyhogy maradok ennél. :), megszavaztam...
Talán elfelt árul és az állítólag jó.
Valami jóminőségű olajat árult nem tudom mennyiért de ha van neki vegyél 4-litert a felét állom+a postát!
Már ma voltam a simsonosoknál megkérdeztem tőle.Tettem föl galériát szavazz én neked 5-öst szoktam adni.
miért? mennyiért árul olajat?
Te hallod az emzoli tudodd nagyobb tételben olcsón olajat te úgyis odavalósi vagy kéne venni belőle énszerintem.
Mert az valami minőségi cucc és olcsón adta.
Két liter jólesne itthonis mert érzem ez a hercules nagyolaj illetve benzinétvégyúlesz 4liter körüli fogyasztással 25-ös keverékkel 10-literbe majdnem fél flakon belemegy.
forró hír forró hír. a CZ 175-ös életrekelt! :) Amúgy új aklsival és full karbipucolással és második rúgásra beindult és szép az alapjárata is :)
amúgy a következő projekt még nem tom. DE ott a romet pony. meg a ktm pl40. azokat is kellene megcsinálni.
Puchinátor: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dejóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
nem hiszed el de nemrég erről volt szó hogy milyen szép:mik a tevek vele?mennyi volt ?odadom érte a herculesem:.-)

BÁr ezt írtad . Amúgy az optima nem ér többen mint a cz.
Mi a következő projekt.
Írtam mailt de nem hiszem el hogy nem érted meg a ds nem eladó.
A cz meg nemkell.
BÁr a aki a bicikli anyja is egy hülye hogy miért hagyja kint ? meg én bevttem volna ez kisdarab. meg cigányokat iszám módon megbüntetném (kövezés halálba).
Nehéz döntés de úgygondolom, hogy a motor.
Gondold el tegyük fel hogy 20-volt a modell azóta eltelt mittomén 30-év már nem is hangzik olyan jól de a motort ha leállítód egy sarokba ahol nincs pára az 30-év múlva is ilyen szép lesz:-)
Kéne a motor meg a csizmája az illetőnek szerintem párszor megtankolnám a motort az árából.
na végre sikerült a képfeltőltés,tehát kinek melyik kellene jobban,és miért? indoklást kérek!
egy kis vidi a cometkéről csak csorgasd a nyálad:) meg mindenkinek is.
A gyertya ngk 6-os és arol 2t kilőve helyette ezt. és 10 literbe 3,5 deci olajat kevertem bele. amúgy ktm cometről van szó... :S a hengerfejet megnézem amúgy nagy a kompressziója :S Bár majd holnap jobban megnézem ho mi lehet baj.