Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát igen. Bár a k55-ösnek a felújítását ás a eladásán nem gondolkoztam mert ennek a motornak a piaca szar. és azért inkább várok vele. A minirigát fullra felújítottam de a blokkja szat hogx vááá. annak a blokkját csak inkább részlegesen csináltam meg. és ÚTÁLOM A ELEKTRONIKUS gyújtást! mert nem mindig akar rendesen beindulni. A PROlever az magamnak lesz megcsinálcs csak a cuccok még mindig nem érkeztek meg azért is kivagyok idegileg A comet matricákra is várom hoy készek legyenekmár. A cz-re van vevő csak húzza a időt hogy megvegye e vagy sem. Mert lenne egy jó csere jawa ideal vagyis jawa 20-asra . evlileg nagyon szépállapot és eredeti full original. A romet póni az fiamnak lesz de az bőven ráér megcsinálni.
Hello

Akkor most comet cz prolevel morini k55 miniriga poniromet kicsit bespájzoltál nemgondolod?
A zöldest a héten elvileg elhozom. ha minden igaz és oké lesz. :)
MAnnyiért vetted?
Gíere skypera.
Én nem vállalnám be a felújítását.Nem csúcsmodell és nem nagyon piacképes.
Megveszed tehát a motorod a zölt rangeros valamit?
Nem kell blokk. Mert ez felújított. Amúgy meg Tomosos oldaldekli jó lenne...
orrba szájba restauráld fel! megéri! ÉS ha kell olyan blokkja van nekem kompletten szólj!
Mennyiért?A küllőidben látok görbét.
Vettem motorkát. Tomos Kolibri 60. A blokkja felújított:)
Hello

Lesz SHB?
Mindenki alszik?
msn?
Gyere skypera.
Valakinek kell a komplett TRM cuccos?
Névszerint kik a bűnös üldözők?
Elüldözitek az embert, azért nincs itt senki...
Találkozó? Hagyjad már, én próbáltam összehozni, semmit nem összehozni veletek.
Mikor találkozunk?Októberben is meg szeptemberben is még szoktak lenni szép idők beöltözve simán eltudnánk menni a velenceire.
Jönne rick is meg aki akar ha addigra lesz jó gépem.
Annyira kihalt a fórum.De így sem rosz legalább csendes.
Kéne valamivel felrázni mondjuk egy talival aztán meg több talival.
hát igen de csak kevesen vagyunk..:S
Hát ez az de elág jól elvagyunk nemde?
na és te miért nem csatlakozol?
lassan csinálhattok egy puchi-brumo fórumot,mert mást már ugyse érdekel ez.
czetkával nna.
ha sikerül kiegyezni az vevővel mivel ő szeretne hogy cseréljem el egy jawa 20-asra. bár még várom ő képeire. :)