Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Inkább pont attól függően
Azt hittem, hogy 100 000 Ft-on megáll a felújításom (60e volt az ára), de szépre csak ennyiért lehetett...
Attól föggetlenül gyönyörű lett.
Azt hiszem olyan 160-ig számoltam. Azóta nem kellett rákölteni.
Mostanában a fiam hajtotta már, olyan 40-60 km-es köröket ment vele rendszeresen.
A pl-es amég elnyeret jelenlegi állapotát olyan 170 000 Ft körül van?
Amúgy nagyon szépek.
Teafőző.
Sanya
megyek majd a féknyregért, csak most le voltam/vagyok betegedve és nem értem oda. Tartsd nekem a Brembo-t légyszíves!
Bentről a szobából én sem félek az esőtől
Mi azonban 100 km-en át áztunk esőruha nélkül.
Próbáltad már ilyen távon?
Nem kell félni egy kis esőtől.
Hali én vagyok ismét. remélem még eladó a mocid? bár még vevő vagyok a hátsókerékért kompletten és mondj egy árat. Remélem meg tudunk egyezni.
Sztem a milotainak volna vmi:)
Szereztél ilyeT?
Kiderült, hogy az idősebb Lévay Karesz (a MAMI-s Lévay apukája) a kollégám és nagyon hívott Balassagyarmatra. Az a gond, hogy az is igen messze van nekem lábon, akárcsak a Kakucs volt. Onnan hazafelé jól megáztunk, azóta óvatos vagyok. Milyen volt a verseny?
nem volt vele idöm tenni venni, de pöfögésre kész
Bgyarmat volt arra kellet készülni a tank festése van
fejidom meg majd lessz elvileg mind két gyujtás trafoja
ki van de ha nincs megoldom.
Nekem sajnos semmilyen alkatrészem sincs.
Ehez alkatrész.Volna?Lámpa fejidom faridom műszerek stb.
Nem egészen értem a kérdésedet.
Kifejtenéd bővebben?
A 3-as.Esetleg volna hozzá valamid?
Szia Gyuri!
Már éppen meg akartam kérdezni tőled, hogy hogyan áll a gép.
Azt gondoltam, már vidáman pöfög...
helló
megkérdem általánosba piros jó trafoja kinek van elérhető áron
a zündapphoz, végül is szeretném eredetire de ha nincs jó lessz egy yamaha gyujtás is rá . Minden vezetékböl jön áram
Na ne viccelj báttya...
ELADÓ!

Két kerék kompletten mindennel együtt 10-ért!

80-as hengerszett 15 beépíthető állapotban vagy blokkal együtt 18.

Sachs működőképes komplett blokk kipurendszerrel karbival 7000
Eladó hercules ULTRA 80 AC.A blokk hiányosan darabokban megtalálható.Irányár 50-ezer forint.
sziasztok érdeklödnék van e valakinek puch cobrához karbi felsörésze az a csavaros amibe a bovden megy ? meg a kipufogohoz hangtompito? hála égnek a cobra már megyeget csak még járatos de atom lesz ha bejárodik:) és van egy monzám elado vagy csere is érdekel a monza üzemképes motorilag csak ösze kel rakni de csak aproságok bele kel rakni elsökerék mert nincs bemme belsö láncot fel kell rá rakni meg ijen aproságok képek rola az adatlapomon