A csodafényképező lemerült 1 kattyintás után u-h egy képet sikerült készítenem. Felraktam az aksit tölteni. Addig is a türelmetlen forumozók kedvéért ezt az egy képet megosztom veletek.
Rossz műbőrt választottam mert a nap kikezdte.
Tapasztalatokat kérnék: Hol érdemes műbőrt venni megfizethető áron?
Keresek: - első lámpát(állítólag ebben most riga van)
- típusazonos fékkonzolt mert a spiáter eltört(így elforog)
- zajcsökkentő(s) légszűrőházat(bár az eredeti megvan de amilyen állapotban van.... 46 éves műanyagtól sokat ne várjunk , cafatokban eltörve )
Sziasztok!
Nem rég találtam rá eme fórumra. Visszaolvasva tetszetős számomra.
Lenne nékem egy ktm ponny II-m. Elszántam magam a felujítására.
Sajnos a blokkját hiányosan darabokban kaptam meg, s mivel alkatrész elég ritka hozzá így ezt egy szakértőre bíztam. Sajnos elég gyengének minősült a szinterezés mert a motor 1,5 év állás után(mivel a blokkot még sajnos nem kaptam meg) kirügyezett . Érdekes csak a piros részekkel van gond. így hát most már csak tapasztalt motor felujítók bítatása után merek ismét nekiállni a dolgoknak. Továbbá pár apró alkatrészeket keresnék ehez a típushoz, hátha van vkinek elfekvőben.
Egyenlőre bemutatkozásnak ennyi.
Üdv!
Hello a belsejét elintézem mert rozsdás a rugók meg minden.
Amúgy amit csináltál széplett.
Höhö tláltm belső képet a régi ülésről.Nem ezt szeretném áthúzatni hanem a másikat ez már megsincs.
hogyhogy állítólag ? bár ilyet először csináltam magamnak. persze tudok varrni dolgokat is. De garanciát nem tudok vállalni ha valami nem tetszik. Bár küldd képet a ds ülésedről. és megnézem hogy mit tudok tenni. De viszont a belsejéről is küldd hogy lássam a szerkezetileg is milyen. jelenleg csak fekete és barna műbőröm van de ha kell próbálok szerezni drapp vagy vajfehér színűt. :)
nna ma valamicskét haladtam. :) a comet ülést csináltam újrahúztam mert itthon volt műbőröm. a régi huzatból felhasználtam a fehér gumikédert. jól kisikáltam és szép fehér lett. és szivacs helyett polifoam szivacsot tettem bele. mert az kellő rugalmasságot ad. és másik hogy egyenlőre a krómozással felhagyom majd ha lesz moneym akkor leveszem és lekrómoztatom a csomagtartót egyenlőre nem teszem fel mert az is kellene krómozni. Bár mot a kipufogót valamennyire sikerült kikalapálnom a horpadásokat és most minimálisan horpadt. Meg jól kisikálva. de nem vészes a végét meghagytam és brigéciolban és rézdrótkefével sikáltam mert az nem bántja a krómozást. és most valamennyire kinéz. a könyököt és a kiput hőállófestékkel lefújtam.
még nem mert a srác balcsin van lent és csak jövőhéttől lehet menni érte de még vacilálok mert hátsó komplett kereke nincs meg. És így meg nem akarok rákölteni annyit. De még gondolkozom ezen mert maga blokkja miatt izgat. de lehet hogy visszamondom.
Nincs és nem is tudok 80-as gyújtást.Sajnos.
Amúgy a másik motorod mennyiért adod?Véletlenül két műszered meg 4 indexen véletlenül rá.
Ezek érdekelnek.
ha még idén megveszed tudok bonuszba adni hozzá egy p20 karbit erre a szivocsonkra átalakitva.plusz van még hozzá a ball dekli,váltokar,és egy sérüt lenkerék,/mágnesek nem valami faszák/ha meggondoltad a dolgot szolj itt megtalálsz.a henger persejeztetve van ugyhogy akármikor furathato nagyobbra habár most sincs válla.
üdv
meglehetne csinálni de akkor mondjuk nagyobb felbontásban kicsit vagy nagyon pixeles lesz. másik hogy a szitázás kb 10-15 ezertől kezdődik mert ehhez szerszámokat kell gyártani. érted? De így is jó. DE ha kell több belőle akkor megpróbálom beszélni a céggel. csak pólóra kell vagy öntapi matrica is kell?
Ha a képet elküldöm, akkor a fóliát le tudjátok gyártani és én is fel tudom otthon vasalni?
Sajnos a logóim csak abban a felbontásban vannak meg, amit ide is feltettem. Az alapján nem lehet megcsinálni a matricát?
Itt van a ígért kép a dark fóliázásról ez olyan ami fóliára nyomtatott kép és rávasaljuk. De ez a fólia színes ruhára lehet. A fehérre meg átlátszó fólia. ha kell szólj.
Rossz műbőrt választottam mert a nap kikezdte.
Tapasztalatokat kérnék: Hol érdemes műbőrt venni megfizethető áron?
Keresek: - első lámpát(állítólag ebben most riga van)
- típusazonos fékkonzolt mert a spiáter eltört(így elforog)
- zajcsökkentő(s) légszűrőházat(bár az eredeti megvan de amilyen állapotban van.... 46 éves műanyagtól sokat ne várjunk