Bár én is azt néztem hogy más a blokkja ebben, de viszont ennek a blokkja megegyezik a ktm pl40-essel. És bár nem úgy akarom megcsinálni hogy full eredeti legyen hanem jól használható legyen. nna. amúgy 20 ezerbe van az egész. De lehet hogy lealkudom kicsikét.
Most vettem meg a vaterán de még nem léptem kapcsolatba vele de nem sokára. de mi a véleményetek erről? aímoci Puch Tm50 bár gondolom a blokkja nem eredeti bele de lehet hogy az de 70-es a blokkja és bika erő 11 lovas és üzemképes. és elvileg 100km/ht kiakasztja csak egy baja van hogya hátsó láncrögzítőcsavar bele vannak törve. és kell bele másik kerék vagy lánc pontosan nem tom. meg teleszkópok hátulra. megelsőlámpa ennyi. bár így is elég jó moci lehet kihozni. Véleményeket várom.
Tegnap is lementem Füzfőre.
Itt a városban megállt a motor mivel már nagyon kormos volt a gyertya. Beleraktam egy Hellát és alig akart vele menni 90 el. Füzfőn megtisztogattam a gyertyát állítottam egy hézagot vissza és sokkal jobb lett a motor mint előtte ugyan azzal a gyertyával. Itt még Veszprémben majdnem elütöttek egy kisteherrel. Nem vette észre hogy jövök (pedig fel volt kapcsolva a világítás) Be akart kanyarodni előttem a nyomorult Utána meg itt a vizes aszfalton indultam aztán szépen kidobta a farát a motor majdnem eldobtam...
Beszélek az emberrel de még nem kapott sms-t lehet elnéztél valamit.
mondom nem tudok telózni! a hallásom miatt bakker!
üdv
Ilyen teljesítménynél ennyi idő után már bármi lehet.
Itt a városban megállt a motor mivel már nagyon kormos volt a gyertya. Beleraktam egy Hellát és alig akart vele menni 90 el. Füzfőn megtisztogattam a gyertyát állítottam egy hézagot vissza és sokkal jobb lett a motor mint előtte ugyan azzal a gyertyával. Itt még Veszprémben majdnem elütöttek egy kisteherrel. Nem vette észre hogy jövök (pedig fel volt kapcsolva a világítás) Be akart kanyarodni előttem a nyomorult