Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_ktm-4088155 azért brumo ez a tiedhez képest gagyi.
Hello.
tudod te aztán pofátlan vagy!
Add el neki 20-ba.
amúgy itt a spormotoron találtam egy alkatrésznek való czetkát. és várom az ő válaszát hogy eladná e a papírjait. (úgyértve hogy csak kopasz váz meg a forgalmi papírja kellene hozzá.) innentől minden simán menne. :) érted?
azelőzöből kimarag hogy veszel mellé egy rosszabb állapotú papíros czetkát akartam írni nna.
Az a baja hogy csak rendszáma van meg és nincs papírja mert a tulaj meghalt. DE ha kell tudok adni adásvételit és ezt a mocit egy motorszerelőtől vettem meg. hobbi célra akartam de nem szeretném széthajtani mert ahhoz túl jó motor. Bár ha veszel mellé egy lepukkant széthajtott czetkát. és kettőből egy mocit csinálsz akkor megéri. :) Nem tudom hogy mennyiért adnál érte. én legalább szeretnék egy 50 ezret érte . Remélem neked ez nem sok.
Vannak papírjai?
Mennyiért adnád el?
Felkeltette az érdeklődésemet, mert volt egy majdnem ilyenem, igaz az 350-es volt...
Emberek! ez brutális! ma kipróbáltam a czetka 175-öst. Tudjátok hogy indultam el? Majdnem csikorgó gumifüstöléssel. :) És bőven van benne erő! Szal megérte venni. A benzincsapot megcsináltam mert dugulásos volt. meg karbit pucoltam ki és új aksival. bár mindene működik rendesen. csere valakit érdekel?
ha érdekel valakit eladnám,elcserélném az alábbi robogo cuccaimat,állitolag v.mi hondáé
Ja kösz!
Mert legalább így nem nézel ki bunkónak. mert sokan kitöltetlenül osztanak észt és így is nagyon idegesítő tud lenni.
Köszönöm! És egy kérdés ha nem haragszól meg! Miért kellet kitöltenem?
és amúgy üdv a fórumban!
na azért!
Készen van ki töltöttem!
Jó!
Ja!
amúgy töltsd ki normálisan az adatlapod!
ezt a puchira kérdeztem. nem neked. :P
Ezt, hogy érted?
Sziasztok keresek puch maxi blokkot lehetőleg pest megyében
de minek a eladását?:)