Na meg csináltam a mocit. van még finomítani való rajta pl lámpa van hozzá csak fel kell tenni. a hátsó telókat jawa mustangról vannak és pont jó bele:) és a hátsó kerék meg volt nekem tudod a simóról. és azt felszereltem még hátsó féket kell megcsinálnom. Meg mz karbis! így szóval nagyon brutális! még nem tökéletes mert fullgázon lefullad :S mi lehet a gond
Na és a matricák is elkészültek csak szar a telóm :S mert a sajátom szervízben van (pixelhiba és garisan javítják) szóval majd holnap csinálok szebbet róla. ÉS holnap végre felrakom a matricákat a cometre:)
NNNa szóval itt van nálam a cöld pici téem rángeres. és szólhacc neki hogy ha mégmindig érdekel a moci. mert egyenlőre nem nyúlok hozzá amíg ha kell neki. ha nem akkor megcsinálom hogy üzemképessé tegyem meg stb.,
Hű 42 lóerő hogy ezek a zündappék mit kinem találtak.
A 350-es jawa volt olyan 24-körül.Mondjuk abból is volt a bizonyos twin sport ami azért másvolt.
Nekem ez a 350-es olyn vézna motornak tánik nem olyan nagy dög így kép alapján.
Ha viszek egy pulcsit rátudjátok nyomani a cuccst ami kell?
Az elejére egy baromi nagy puch jel a hátuljára meg egy kreidler embléma és alá írva hogy kreidler fekete alapon pirossal természetesen.
A két ujjára pedig hogy hercules.
Bővebben?A henger hengerfejnélküli blok 8?Az elég sok érte.
ZUNDAPP MONDJ ÁRAT!
A 350-es jawa volt olyan 24-körül.Mondjuk abból is volt a bizonyos twin sport ami azért másvolt.
Nekem ez a 350-es olyn vézna motornak tánik nem olyan nagy dög így kép alapján.
KS 350 csak prototípus volt, 1 db-ot csináltak belőle.
Hátulra nagy (ami még jól mutat) puchot előre kis (15*15cm) herculest!
Az elejére egy baromi nagy puch jel a hátuljára meg egy kreidler embléma és alá írva hogy kreidler fekete alapon pirossal természetesen.
A két ujjára pedig hogy hercules.