tudom hogy nem ide tartozik de hátha tudtok segiteni cseréltem egy robit szétkapva de nem tudom mi lehet a tipusa ti tudjátok?mert a fiamat is érdekelné.
igen jo a váltoja és ha megkapja a karbit és a gyujtást be is lehet inditani kiprobálni.a videoim közt az rpm max és a babszi gyuszi ezzel a blokkal készült.csere érdekel kp-re ha bármi kérdésed van még kérdezz bátran.
üdv:lui
amúgy ez a motor projekt elég marha nagy kihívás volt. mert egyik hogy az összes gumi tér voltak mentve. és rozsdás is. másik hogy a tank horpadt. és két karoszériás nem vállalta be. és nekem kellett megoldani.. amúgya Ds-el hogy állsz?
Én egy sima maestro márkájú kályhafestéket szoktam használni. De a menete úgy kell hogy ha mondjuk a krómozásod nem szép akkor előtte drótkefével minden szutykot kell letisztítani hogy szép tiszta legyen. aztán 80-as vagy 60-as papírral jól erősen kell megcsiszolni. azért hogy ki alakuljon benne a mikorbarázdák. és abba tud jól megfogni a festék mert anélkül persze lepattog és minél több rétegben lefújni. pl én olyan 4 rétegben fújtam le. de ha kicsit karcolódik nem baj kijavítom. ennyi és vigyázni kell :)
Bár még nem gondolkoztam az eladásán. De ha valaki tényleg jól megfizeti akkor eladom. És akkor jöhet a következő projekt :) Bár ha addig nem veszi vki akkor járkálok vele kicsit :)
NEKEM NAGYON TETSZIK!
Ahonnan elindultál én nem áltam volna neki!DE látom hogy kitartó türelmes munkával egy gyönyörű motort élesztettél fel!
Tényleg nagyon szép használd sokat!
Mik a terveid vele?
Szép a motor.
A blokk most ott tart h egy motorszerelő csinálja. Remélem ezzel már több gondom nem lex. A kipuffogót mivel fújtad? Én hőállóval lefújtam de lepattogott a festék.
üdv!
Bár már csak finomítani kell a mocin. pl matricázás. elektromosságok átnézése, meg benzincsap felszerelése, és váltóolajat kell beönteni. stb... amúgy kommentet kérek! :P
örülök a fórumunkban! és kérjünk hogy legyen eme aktív fórumozó.
És másik hogy a blokkodban talán tudnál segíteni. ha felsorolnál hogy mi hiányzik és milyen típusú blokk? és kormány váltós vagy lábváltós kivitel? mert van nekem 2 blokkom kormány váltós. De néhány alkatrésze megegyezik a lábváltóséval. amúgy itt sok hasznos tanácsot kapnál persze kell kötélideg is mert szoktak lenni nepperek is. :) de attól eltekintve üdvözüljük itt!
Amúgy miért nem adod el?
Ez 5sebességes?
üdv:lui
Ahonnan elindultál én nem áltam volna neki!DE látom hogy kitartó türelmes munkával egy gyönyörű motort élesztettél fel!
Tényleg nagyon szép használd sokat!
Mik a terveid vele?
áááááááááá a very wellt neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
A blokk most ott tart h egy motorszerelő csinálja. Remélem ezzel már több gondom nem lex. A kipuffogót mivel fújtad? Én hőállóval lefújtam de lepattogott a festék.
üdv!
És másik hogy a blokkodban talán tudnál segíteni. ha felsorolnál hogy mi hiányzik és milyen típusú blokk? és kormány váltós vagy lábváltós kivitel? mert van nekem 2 blokkom kormány váltós. De néhány alkatrésze megegyezik a lábváltóséval. amúgy itt sok hasznos tanácsot kapnál persze kell kötélideg is mert szoktak lenni nepperek is. :) de attól eltekintve üdvözüljük itt!
http://youtu.be/hf9Zo-LcAF8 JA hamár valaki akkor Bill énekelje.