Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyáltalán nem húzós a 80.000...
Vetítsd át kocsikra az árakat. Pl. egy Simsont 40-50 körül árulnak, átlagos állapotban.
Autók közül a Simson legyen mondjuk 1-es BMW. Az kb 5 millió Ft. Viszont a sokkal jobb 7-es már 7-8 millió.
Ami jó, azt meg kell fizetni. Egy időben fillérekért volt Cobra, de ma már nem igy van.
Ennyire szar motorok voltak:

http://www.youtube.com/watch?v...

Ja és vedd hozzá a millio hátráltató tényezőt főleg az akkori rendszert.
hengert, dugót meg hűtőt nem tudsz te se valahonnét?
egyben kéne így az összes cucc aztán már rakom is össze, külön macerás
Fikázni nagyon tudod de egyszer kíváncsi lennék arra hogy szerinted miért szar motor a Simson?
Bővebben adj választ ha lehet és a végére írd majd oda hogy hány kilómétert mentélk vele és hány évig használltad!
PL.:?
Ha én nékem sok pénzem lenne,
Puch cobrakat kéne vennem,
Mert a cobra nagyon jó,
A bttyádnak az való.

Kis négysoros puchitól:-)

A simson jókis motor,
Csak a paraszt szétbarmolta,
De aki gondolzza
Boldogan motorozza!

Zündapp kreidler drága kincs
De sajnos nekem nincs,
De ha egyszer nekem lesz,
Vidám leszek de te csak szerelhetsz. (de szar)

A puchom kis paripám
Vágtat zabál mint az orkán
Sokat eszik hopp cipp
Elfogyott a szó itt!

Jááááááááááááááááááá gecc hát ez nem tudom honnan jött!
Hát először inkább megvárom, hátha megvan még amit találtam, itthon húzos 80000 huf a gép, de unokabátyám azt mondta neki jó annyiért...:O EGyébkétn németországon belül honnan lehet szerezni alkatrészeket? Odamegyek és kérdezek? Mert néztem német ebayen és nem voltam elragadtatva, hogy milyen sok alkatrész van... inkább csak szerelési útmutatókat árulnak :D
Semmi sem lehetetlen.
Ha akarod, a 0-ról fel lehetne építeni egyett... Németektől szinte minden alkatrész beszerezhető.
És ezt miből vetted le? Hogy az unokabátyám Puchot akar venni? Én csak közvetítő vagyok, mert jártasabb vagyok a motorozásban mint ő:D Amúgy semmi hátránya nincs a simonnak azon kívül hogy 1970-es technológiával készült... vagyis apa motorja öregebb mint a simsonom (az enyém 90-es az övé meg azthiszem 82-es suzuki) és tizenkétszer olyan komoly benne minden, a másik meg a puch és társai amelyekből a 70előtti motorok is fejlettebbek, mint a simsonok, viszont olcsó és ákármerre járok hozzámvágnak egy simson alkatrészt, mert annyi van belőle...:) nem úgy mint a puch cobra amit 3 éve akartam venni, de szinte lehetetlen volt alkatrészt beszerezni hozzá, így maradt a simson....:(
hallod meg van még a ktmed?
ami a slampitól vettél?

Elöbb-utóbb mindenki rájön a Simson hátrányaira...
Hello

Meddig tart betenni képet meg árat?
Akkor is megy a híre láccik nem értesz hozzá :-P
JA hát itt a sok cápa között nehéz lesz ám ilyent találni:-)
Itt mindenkinek vagy cobra vagy ks vagy Rs vagy valami ilyen baromság kell köztök nekem is szóval ha van eladó kreidlered szólj ám:-)

Nézelődj szokott lenni ilyen hulladék néha.
Hello
Nincs véletelen valakinek eladó Puch Cobrája lehetőleg működőképes? :D Unokabátyám nagyon szeretne egy ilyet, de az egyetlen amit találtam szerintem kicsit magas áron van és szeretnék valami jobb állapotút találni. Várom az ajánlatokat :)
neked ugyis drága...ha fontos,lapozz vissza,már hirdettem
gyujtás van,lendkerék nincs,irj e-mailt
Kár, hogy ez már rég elkelt.
És ma is láttam.
Hengerfejem van.
üdv. ilyen hengert hengerfejjel, dugóval és hűtővel tud valaki egyet szerezni? elég fontos lenne.
előre is köszi
találtam kreidlert! :) http://www.motor.hu/motor_vpag...
Lendkerék mágnestér belső d átmérő lendkerék D

szélesség n belső furat agyméret

EZKEK KELLENEK
de van neked 39-es dugód?
Ecsetfényezés betonvaslábtartó iszonyatosan odatesz
www.amalon.hu-nál meg tudod csináltatni. És hivatkozz a laci névre. és akkor megcsinálnak neked. Bár ez a mi boltunk :)