Egyáltalán nem húzós a 80.000...
Vetítsd át kocsikra az árakat. Pl. egy Simsont 40-50 körül árulnak, átlagos állapotban.
Autók közül a Simson legyen mondjuk 1-es BMW. Az kb 5 millió Ft. Viszont a sokkal jobb 7-es már 7-8 millió.
Ami jó, azt meg kell fizetni. Egy időben fillérekért volt Cobra, de ma már nem igy van.
Fikázni nagyon tudod de egyszer kíváncsi lennék arra hogy szerinted miért szar motor a Simson?
Bővebben adj választ ha lehet és a végére írd majd oda hogy hány kilómétert mentélk vele és hány évig használltad!
Hát először inkább megvárom, hátha megvan még amit találtam, itthon húzos 80000 huf a gép, de unokabátyám azt mondta neki jó annyiért...:O EGyébkétn németországon belül honnan lehet szerezni alkatrészeket? Odamegyek és kérdezek? Mert néztem német ebayen és nem voltam elragadtatva, hogy milyen sok alkatrész van... inkább csak szerelési útmutatókat árulnak :D
És ezt miből vetted le? Hogy az unokabátyám Puchot akar venni? Én csak közvetítő vagyok, mert jártasabb vagyok a motorozásban mint ő:D Amúgy semmi hátránya nincs a simonnak azon kívül hogy 1970-es technológiával készült... vagyis apa motorja öregebb mint a simsonom (az enyém 90-es az övé meg azthiszem 82-es suzuki) és tizenkétszer olyan komoly benne minden, a másik meg a puch és társai amelyekből a 70előtti motorok is fejlettebbek, mint a simsonok, viszont olcsó és ákármerre járok hozzámvágnak egy simson alkatrészt, mert annyi van belőle...:) nem úgy mint a puch cobra amit 3 éve akartam venni, de szinte lehetetlen volt alkatrészt beszerezni hozzá, így maradt a simson....:(
JA hát itt a sok cápa között nehéz lesz ám ilyent találni:-)
Itt mindenkinek vagy cobra vagy ks vagy Rs vagy valami ilyen baromság kell köztök nekem is szóval ha van eladó kreidlered szólj ám:-)
Hello
Nincs véletelen valakinek eladó Puch Cobrája lehetőleg működőképes? :D Unokabátyám nagyon szeretne egy ilyet, de az egyetlen amit találtam szerintem kicsit magas áron van és szeretnék valami jobb állapotút találni. Várom az ajánlatokat :)
Vetítsd át kocsikra az árakat. Pl. egy Simsont 40-50 körül árulnak, átlagos állapotban.
Autók közül a Simson legyen mondjuk 1-es BMW. Az kb 5 millió Ft. Viszont a sokkal jobb 7-es már 7-8 millió.
Ami jó, azt meg kell fizetni. Egy időben fillérekért volt Cobra, de ma már nem igy van.