Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csináltattam matricákat.
Aki tud Zündapp tankemblémát, kipufogót az jelezze!
értem én, esetleg tudnál küledni képet a lendkerékről?
jaja, de az fogja ajobb oldalit is szal mind a kettő fixen van.:D mégis mit gondoltál? xd am különben összecsuklana
de az, csak most fel lett ujítva xd
bakker az első bal villa fixen van?
nem ez volt amelyik a hátsó gumi sisak nagyságúra durrant ki?
mert a lendkeréknél a megszakító kalapácsa miatt. azaz a lend keréknél a megszakító része 180fokban van feltéve és így csak 180 fokkal kell elfordítani a gyújtást akkor. azaz amikor a dugó felső holtpontnál nyílik a kalapács. remélem mire gondolok. ha nem akkor kérdezz meg apud hátha tud róla. csak eza lend kereket tudom adni bár nem egy szép de jól működik.
Ha majd a karbi nem kell rá megvenném!
Jóféle!
Nagyon szép darab!
Nagyon teccik.
Teljesen felújított PUCH motor. full froater!akinek kérdése van irjon bátran. xdxd ijet nemlátni minden nap :D
mér kell elforgatni?
eladóó kötömö póni 4 gangos! és könyvecskével:) azaz papíros! http://racing-bazar.hu/motorke...
na? ide nem raksz fel képet? bár itt jobb lenne és akkor mindenki lássa meg osztja észt
van egy lendkerekem de a gyújtás alaplapot 180 fokkal kellene akkor elfordítani. az nem baj? bár úgy tudom hogy a alaplapot nem kell szétfúrkálni és az is működik.
tudtam most beszélni vele és mondta hogy 3 órája vitték el. és nagyon sokan jelentkeztek érte... nem baj lesz másik :)
helló! láttam irtad vannak ktm hez blokk cuccaid. nekem is van egy ktm 40tl motorm és a lendkerék széttdarálta a gyujtást, mert kihuloot a mágnes menet közben, nincs hozzá véletlenül lendkereked megy gyújtásod? de megszakítós kéne mert az is volt benne. ha tudst segíteni lécci irj.
http://www.kepesmotor.hu/puch-... itt van ez meg a tied :)
okés köszi, majd szólj ha van valami, am maj dküldök egy linket a "felújított" puch omról, nagyonbrutális.
Elkelt.
értem.
Hajrá!
:) amúgy hol készült ez a kép?
Új fejezet indul a 125-ös projekttel kapcsolatban.
A KS 80 Sport vázba sokkal jobban belepasszol látszatra, így abba fog beépülni.