A te motorod te mond meg mennyiért adnád vannak hibái pezsgősdugó kormányvég különböző kuplungkarok nemigazán gyári kipu bár a gyáija megvan nem fikázom csak írom a hiányait.
Holnap megyek motornézőbe lehet hogy enyém lesz az egész fórum legvagyányabb gépe ha tetszik és megveszem.Majd holnap délután megmondom hogy mi volt az!Ja és igen ÓCCSÓ csak5000 és nyugati kismotor!
Haljál már éhen hallod hányszor mondjam már el hogy nem eladó!
NEM ELADÓ NEM ELADÓ NEM ELADÓ NEM ELADÓ NEM ELADÓ!
Tduom hogy azthiszed hogy anny meó után 40-körül odaadnám de hát sajnos nagyon tévedsz!
Mikor lesz kész a COMET?Tegyél bele cobra blokkot dobd el az a szar turbósblokkot add nekem jólesz most úgyis bevan szarva a DS-em megtette a hatását a gondoskodás azis már több mit egy éve (tavaj márciusban) lett szét bombázva és most még mindíg egy rakás szar!
Azt a rühes blokkot is vagy 20 lenne igazán jól felújítan de hát inkább teszek kenderkócot a gyűrű alá meg alufóriát a hengerfej alá (Kocson megtörtént) ja meg sziloplasztal kihúzóm a simeringet körbe (vettem még annó rometblokkot az olyanvolt) vagy összerakom 1 gyűrűvel (ez már sok esetben előfordult) szóval amég kókánykodni lehet addig nincs is semmi baj hát valahogy megoldjuk csak amikor az ember már lassan másfél éve nem motorozott a szarjával elég idegbeteg tud lenni.
Lelett festve hogy ne rohadjon mindent lecsiszoltam fémig után fény minden eltakarít megzsíroz felújít összerak, lekentem alvázvédővel aztán kőfelverődésvédővel hogy el ne rohadjon most lekentem zsírral a megmaradt krómokat hogy ne pusztuljon.
Egy köcsög kis golyóért visszabontottam az elejét újra zsír és most meg húz a kormány.
Most a hátsó fék visszahúzórugója szakadt szét anyákat is lekentem zsírral.Kipurendszer olyan mint a szita köpi a szemét Fimilos olajat jókis 25-ös keverékkel de szereti.
Villamosság a habokban vanvalahol.
A blokk meg bajos de már azis csak felidegel olyan szép sejmes hangja van.
Amúgy jókis motor csak hát megvonom tőle azt amit a legjobban követel 50-év után némi ráfordítást de hát nem kapja meg had szenvedjen bevan téve tetőalá.
egyenlöre nem kapkodtam el mert még gyogyulóba vagyok,de van másik komplett gyujtásom itthon. De lehet ráteszem az rd 80 gyujtását az mégiscsak 12v, aztán az világit is. Elötte rendbeszedem az egész futómüvet mert ráfér. A hiányzó alkatrészeket is pótolni kell.
Amúgy sokan olvasnak olyanok akik nem írnak be.
Nagyon sokan...
Amúgy a nepperkedéssel hagyjunk fel az engem is idegel de amit nem akartok megvenni és jó vétel azt rakjátok már be.
NEM ELADÓ NEM ELADÓ NEM ELADÓ NEM ELADÓ NEM ELADÓ!
Tduom hogy azthiszed hogy anny meó után 40-körül odaadnám de hát sajnos nagyon tévedsz!
http://youtu.be/6Qy0SSm-msg
http://youtu.be/bamwj-tSecM
Azt a rühes blokkot is vagy 20 lenne igazán jól felújítan de hát inkább teszek kenderkócot a gyűrű alá meg alufóriát a hengerfej alá (Kocson megtörtént) ja meg sziloplasztal kihúzóm a simeringet körbe (vettem még annó rometblokkot az olyanvolt) vagy összerakom 1 gyűrűvel (ez már sok esetben előfordult) szóval amég kókánykodni lehet addig nincs is semmi baj hát valahogy megoldjuk csak amikor az ember már lassan másfél éve nem motorozott a szarjával elég idegbeteg tud lenni.
Lelett festve hogy ne rohadjon mindent lecsiszoltam fémig után fény minden eltakarít megzsíroz felújít összerak, lekentem alvázvédővel aztán kőfelverődésvédővel hogy el ne rohadjon most lekentem zsírral a megmaradt krómokat hogy ne pusztuljon.
Egy köcsög kis golyóért visszabontottam az elejét újra zsír és most meg húz a kormány.
Most a hátsó fék visszahúzórugója szakadt szét anyákat is lekentem zsírral.Kipurendszer olyan mint a szita köpi a szemét Fimilos olajat jókis 25-ös keverékkel de szereti.
Villamosság a habokban vanvalahol.
A blokk meg bajos de már azis csak felidegel olyan szép sejmes hangja van.
Amúgy jókis motor csak hát megvonom tőle azt amit a legjobban követel 50-év után némi ráfordítást de hát nem kapja meg had szenvedjen bevan téve tetőalá.
Mennyibe tudunk megegyezni?
Merrefelé van?
Ottt a motoplat!.
Lesz olyan fedél!
Kizárólag e-mailben tárgyalunk!
Az e-mail címem szambence kukkac freemail.hu
Csináltam egy darabig de hát segítség nem volt és meguntam.
a légszürönél lévöt zündapp ks-hez.
de azért maradjuk itt és legyen mindig valami beszámoló :)
Nagyon sokan...
Amúgy a nepperkedéssel hagyjunk fel az engem is idegel de amit nem akartok megvenni és jó vétel azt rakjátok már be.