Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hívtam megvan még. és bár továbbá újra hívtam nem reagált. gondolom melózik:S
Nagyon patent kis gép de messze van.
Ha ilyen nagy biznisz van nem szabad spórolni azt az 500 Ft-telefonköltséget amíg megbeszéled vele hogy mikor hol mennyiért.
sürgősen eladó puch maxi kismotorom..
80as évjárat. gyári festés.
ár 15ezerFT. nem alku tárgya..
somogyban segesden található..
akár munkába járni is jó.. pöcc-röff...
06203386215
próbálom elérni őt és még mindig nem jelentkezett...
AZONNAL VEDD MEG !
Annyit megpróbálhatok hogy ma este megkérdezek egy embert hogy tud-e ilyet vagy van-e nála esetleg!
tudja valaki hogy kié ez a moci? mert lehet hogy megvenném
áá kösz nem, elegem van már a simsonból, meg nincs is. de haveromnak van majd megkérdem tőle nem-e kell neki, hátha.
am nem tudod kinek lehet ijen ktm lendkereke,? vagy honnan lehetne szerezni?
Ma motort szerelgettem.
Maicot megjárattam, alapjárat fölött felengedtem a kuplungot véletlenül hirtelen de nem lefulladt hanem elkapart és ledobott a gépről Úgy futottam utána hogy 2 kezem a kormányon volt.
Verseny Rigát folytattam. Tank felkerült kaptam hátra 100 as vagy 110 es versenygummát. Eredeti 65 ös gumi helyett szép lesz:
Micsoda az már csak 40-csak nekem csak most nem tudok elmenni érte!
Hello

Szerintem vala volt ilynem de szerintem azsem ez volt.
Amúgy nincs.
Simsoncucc van nem kell?
persze komolyan gondolnámn ha lenne pénzem meg másik hogy ha lenne mibe tenni motorba.:) amúgy ami linkeltem a 50ezer ft-os puch turbós motor. na azt kéne megtuningolni:)
mert itt lakik a feleségem és meg másik hogy csend és nyugalom van :) bár télleg nem lenne rossz össze jönni egyszer... :S
heló szia! nincs véletlenül KTM re lendkereked?
lejebb van a motorról kép.
itt a kép a lendkerékről:
hát ktm. mást nemnagyon tudok mondani, megszakítós.küldök róla képet
Te figyelj ha komolyan gondolod csinálhatnánk egyet ha összejönne kifiztenék minden munkát neked!Mért lax ilyen messze?
Hello mennyi a Grand Prixed?
Simson lámpa helyett eredeti?
Hmmmm... Mennyibe fájna?
Van előgyújtásszabájozós is azt mondja meg valki hogy mié!
Segítsek?
vááárrjuk csak asszem a puchinátornak van valamilyen lendkerekei . mert úgy emlékszem. kérdezz rá őt
Örülök.