Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valószínüleg a saját órájával.
gyáááá végre itt vagy. :) újra üdv neked. nézz mit vettem. :) bát a tied pl 50-es nekem meg pl 40-es kicsit butított változat. de nembaaj én optimista vagyok :)
Mai termés.... Bár a blokktömítéssel vacakoltam keménypapírral, aztán új csapágyakat raktam bele. meg szimmeringeket. De nem tom hogy hogy milyen lesz...:S mert a egyik váltófogasa kisé kopott a többi fog nagyon jó még de csak az egyik kopott. asszem az egyes sebességé.
Mivel mérted a sebességet?
Most már tényleg megnézem egyszer a motorodat, mert nem akarom elhinni, hogy azon az emelkedőn így feljön. Még az 1000-es BMW is erősem megérzi...
Bár megpróbálom fűzni.
amúgy azt mibe kéne?
de én nem vagyok irigy csak apósom mondta hogy nem csinál másoknak :(:( csak nekem bár de csak minta alapján tud csinálni...
Akkor nyelvészkedjetek... Pff
Óóh már, ez a szar tönkretette....
Negyed óráig csak ezt bogarásztam.
Ma elég komoly túrán vagyok túl.
nézzétek a térképet!
sajnos két részben kell feltenni, mert az útvonaltervező nem képes tájvédelmi területen tervezni. (ott is mentem 'l'-től 2. rész 'a'-ig)
1. rész
2. rész

képek is jönnek nemsoká, csináltam sokat!
És hány celsius volt a víz a Cobra-n?
Van strand a Cobrán?
Ja a tűrés h7
Hallod ne add fel tedd el!
Hidd el eljön még az az idő pár hét múlva amikor újra megjön a kedved és bolond vagy ha eladod mert hiányozik majdan:-)
Belső 10 külső 12 hossz 15 miliméter ilyet csináljon kéne nagyon!
Apósom megcsinálta nekem a bronzperselyt a váltórészbe kellett azaz ktm pl-hez :):) köcci após..
Tegnap voltam strandolni a Cobrán. Visszaúton Balatonalmádi-Vörösberénynél lévő legalább 2 kilométeres elég meredek lejtőn felfele jöttem 5. ben végig olyan 7 ezernél. Utána elkezdtük huzatni a motort mondom miért megy csak 87-90 et. És közben 10 ezreket pörög. Észrevettem hogy végig 5. ben mentem!:D
A vázba eredetileg 80-as volt.
Azért nem tökéletes bele, mert újabb a váz, mint a blokk.
Képek majd később, most megyek motorozni...
tudnál átfogóbb képeket készíteni?
értem én de a váznyak alapján a motor hány köbcenti való bele? ha tényleges akkor a karbi miért nem megy bele ?:S:S
Szerinted miért 125-ös?
Mert 125-ös a blokk.

58.000 Ft.
hát nem csodálom. mert ha valaki egyedi dologba kezdi akkor nagyon babramunka.de a 125-ös zündapphoz van saját blokkja? vagy már nincs? és mennyi lenne amúgy így ?
Nemtudom, elegem lett most.
hogyhogy feladtad a küzdelmet?