Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Németországból rendelte a matricaszettet.

A cinkotai táblát lomtalanításból szereztem.
de hogyan fenébe van nálad a cinkotai békáva táblád? és arra jársz?
gyá ez teccetős! de lenne kérdésem hogy a ktm-ed hez mennyiért csináltak matricát? és van hozzá képed vagy adatod?
jójójó oké bakker. de miért nem egyszerűbb ha veszel tőlem komplett blokkot és nem kell basztatni akkor a blokkot.
És + pár telós kép (mert ekkor már lemerült a fényképező):
A nap legjobb képe lemaradt!

Eszem a minifánkot.
Imááádooom
A kép
Csak egy idevaló érdekes járművet láttam a nyaralásom alatt ...

Folyamatban.
Már 2x vettem bowdent, egyik szar volt, másikat meg túl rövidre vágtam. Ma nem volt időm újat venni, de holnap meg lesz csinálva.
Csak nem féket látok a Zündappon elöl is?
Na jó, tettem fel pár képet.
Jó haggyad csak a síneken.
Vááááááááááá
Nem vagy normális tessó!Lefüstöl az agyam tőleg hallod kikészítesz nem hiszed el de tényleg.
1 milis tőgörgőt mutassál már.
10-e Bellül gemmab 12-es kívül gemmab marad one mili gemmab már énis informálódam ám gemmab.
a teflon is szóbajött bammeg.
És akkor képek:
de azért csinálhatnál képeket galériádba ktm-ről hogy mindenki csodálhassa:)
ja a hajtókarba....?
de miért nem nyomodki a bronzot és leméred a külsőt és aztán tegyél bele tűgörgőt:) mert ez is megoldható:) mert a PL-ben is ez volt hogy egyikben bonzos volt és a másikban meg tűgörgős... és mit csináltam a bronzosat kiütöttem és beraktam a tűgötgőt és tökéletes:) bár próbáld rá a cimcony tűgörgőt:) kisérletezni lehet:)de ha nem akarod akkor megkérdem apóst.
Szevasztok.
Minden OK, csak nyaraltam, aztán behoztam a munkában az elmaradásaimat. Amúgy ma is motoroztam a BMW-vel, hétvégén meg a BMW-vel és a KTM-el mentünk egy jót. A brummogó, meg az üvöltő. Érdekes, amikor együtt megyünk
azért szereztem :) másik hogy azért wcnél van de az nem wc hanem fürdőszoba egyben .és egy faházban van és ezt használom műhelynek. bára moci eléggé lepukant állapotban van.,, de most nem akarom fulla generálni az egészet. most csak a blokkot mert muszáj mert annyira csörgött. és tudjak használni mindenaposra amikor jön el az ideje akkor felújítom.
Csapsegg.
Minden Méretet megadtam DS bronz a csapseghez.
Azért ennyire nem rossz, hogy rögtön a WC-be tedd
Amúgy üdv a klubban, tudtommal kevés PL van.
Üdv

Minden OK?