Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocs rosszul fogalmaztam. A dombon felfele nem megy ez 87-90 et. Tyű jó is lenne. Sík terepen mentem vele 5. ben 87-90 et. Kéne rá az idom mert nagyon megérzi a szentkirályi egyenesben fújó állandó szembeszelet.
tudom hogy mennyiért csinálja. én nem azért vettem blokkot a főtengely miíatt kellett. hanem a gyújtás.
meg + tartalékba. amúgy a főtengely méh elmegy... van benne kis lötyögése de nem fel és le lötyög. csak azért kérdeztem hogy ha tied is olyan akkor felesleges. ha nem akkor talán érdekelt volna. de így kiröhögsz akkor pláne köszönöm nem kell. tudok mást valakit is elég egy telefon és meglesz cucc.
csakhogy egy nagy rakás szart vettél... majd kérdezd meg az esztergályost,mennyiért csinálja...részemröl a megggyőzés lezárva
de azért a váltóról meg a főtengelyről azért kérdeztem a képet mert a tengelynél a csavarmenetek miatt is érdekel mert nem fogok szuívni az elnyírt menetekkel. Másik hogy a váltórésznél a fix váltórészén a egyes sebi vagyis aaz legkisebb fogaskerék állapota.
na de én vettem 2 blokkot kompletten gyula nélkül ea másik ban van gyula meg hengerrel mindössze 12-ért. és így kicsit irreális amit ajánlottál.
a foto alapján el tudod dönteni [O11 hogy milyen a csapágya? van még egy teljes váltom,blokkházam is. 10-be viheted az egészet
ok esetleg kép? mert legalább látnám és amúgy mennyiér adod?
nem ma kezdtem a motorozást,ha azt mondom hogy tökéletes,akkor az ugy is van.ha kell,hivj fel és vidd. olcsobb lessz,mint a gépmunka plussz az uj csapágy.ja és ez gyári
Kinti keresethez képest adnál.
Valószínüleg úgyse érik el a minimálárat...
semmi baj majd. de most úgyis nem sürgős mert előtte két mocit csinálom aztán ezt a PL-t :)
pont ez a baj hogy én dömsödi vagyok.... és anyámék meg sosem szólnak....
Kár, hogy nem a felrakás előtt merült fel a dolog, mert szívesen odaadtam volna leméretezni.
A kintiek azért nem ilyen gányoltak.
Én se itt, se ott nem adnék érte 150e Ft-ot.
Kíváncsian várom, hogy lesz-e valaki aki igen.
Te laksz ott, neked kéne inkább szólni, ha látsz valamit.
értem. de bár. azért kérdeztem mert van egy boltunk ahogy tudunk gyártani matricákat is de is azért kérdeztem mert a pontos paraméter kellene volna ....
szóljál lécci minél hanmarabb jó?
Kinti árakhoz képest nem irreális.
Viszont az eladó nepper. Előlem is próbált megvenni dolgokat, hol sikerült, hol nem.
Nekem azt mondta, Puch gyűjtő, és azért teszi fel, hogy képet kapjon az árakról.
Kicsit összegányolt. Az ár már most is enyhén irreális szerintem.
Nem is kell válaszolnom, Slampixxx mindent tud
A matricakészletet e-bay-en vettem, asszem 29€ volt.
Nagyon szuper minőség. Később rendeltem Vasutas számára is.
Tényleg Jankó, milyennek találtad a matricákat?
Ezután jön a XVI. Pontos dátumo nem tudok.
bakker. szóltál volna!
de mikor lesz még? mert pont 16 kerben laktam és a szüleim ott lakik...
ez a moci kell a puchinátornak! HA ennyire bele van zúgva cobrába.
Budapest XVII.
:D és hol volt a lomizás?