a nagypapámnak is volt ilyene dacia 1310 TX-ese csak a "hülye anyám" eladta románoknak 70-ért lejárt műszaki. Bár ezt a kocsit örököltük mert a nagypapám meghalt és akkor ezt hoztuk el. A nagypapám kocsija az olyan volt hogy még 15 éves a kocsi akkor is úgy nézett ki mint ha most gurult volna le a gyártósorról annyira vigyázott rá és kevés km volt benne na meg a hangja is szép volt. le akartam akkor tenni a jogsimat. és ezt használni. De anyám nem akarte hogy maradandó emléket őrizni és ezért adta el.... :( Nem baj, van nekem saját GOLF 3-as DIZELEM és első saját kocsim és nagyon szeretem!
Jó hát így is elég nehéz lesz mert csakúgy hirtelen belekölteni pénzt egyszerre nem megy. max fokozatosan tudom. DE azért együtt csinálom a festést hogy a mini rigát tudjam már végre összerakni. Érted? hamár festés akkor a ktm cometet is lefestem. és aztán az is fokozatosan elkeztem az is összerakni. De van még két moto is ami festeni kéne... :S azaz K 55 és romet pony.... bár a mindkettőnek kész van a blokk generálja :) csak festeni kéne...
Azért soallom az árat mert olyan jó 10-évvel ezelőtt a piros DACIA-nkat 30-ért fújták nekem nagyon tecett de hát akkor még porbafingóvoltam mondjuk othon lett szétkapva glettelve csiszolva leragasztva az üvegek de hát az volt a kedvenc autóm irtózatosan jó terepmászkáló kényelmes a végtelenségig és az a hang ami beszűrődött a motortérből valami csodás volt!
50-nél azhitted nem jár a motor olyan csöndes volt a rádiót tudtad halgatni aztnán odalép 70-nél jött belőle a tigris 80-fölött meg mint a vonat olyan hangos volt!
A maga korában a legcsöndesebb utasterű szoci kocsi volt azt halottam.
Aztán jött a motorcsere 1,3-ról 1,4-re weberkarburátor duplatorok na az már jól szólt az R19-blokkal gutentágos volt nagyon!
Szeritem azért annyi mert a piros a legdrágább szín 2K-ba!
Én sokallom az árat de te tudod ha nagyon széplesz akkor hajrá DE ha már beleköltesz ennyit akkor a krómokat is csináld meg magyarul tökéletes motort csinálj!
reméljük.
mert még nem mondtam igent rá... :S
de azért kérdeztem, mert már január óta szerettem volna már végre összerakni. de! a krómozás még nem volt
A vázat én festettem 2k-s festékkel, 3*2500 Ft=7500 Ft
Szórókitt: 2*1800Ft=3600 Ft
A fő festés Glasurit lakkos, az baráti alapon anyaggal együtt 20e Ft volt. Nem tudom mennyi lett volna egyébként, de gondolom kb. 30-35 ezer. Ott is volt elég sok előkészítés (horpadások, stb.) A festés minősége egyébként csodás.
nagyon fontos lenne! hogy kérdésem lenne hogy a te ktm pl-edet mennyiért festették le munkadíjjal együtt? mert össze akarom vetni az árat.. bár nálunk mondtak 45 ezret full komplett festés azaz szórógittezés alapozás meg festés bár 1,5 motornyi elemeket fognak fújni tűzpirosba. ami nagyjából 2 motort rakok össze egyszerre. Így valahogy gyorsan kellene döntenem mert a cuccok már a festőnél van csak még nem mondtam rá igent. és nagyon megköszönöm.
Reggeli józanodásból telefonál ivócimborájának a fejfájós katona:
-Te, ittunk mi tegnap sört?
- Ittunk...
- És vodkát?
- Azt is ittunk...
- Konyakot?
- Hát, azt is...
- És rakéta hajtóanyagot?
- A végén abból is egy kicsit...
- És voltál már budin?
- Most indulok.
- Hát inkább ne menj. Tokióból hívlak...
hát te sok mindent nem tudsz rólam. és nehogy már azd hidd hogy iszákos vagyok? csak akkor iszom amikor buli van! különben is elég gyakran vezetek és nem is kockáztatom a jogsim:). Másik hogy a családomat nem hanyagolom el. BÁr tudod jól hogy én nagyothalló vagyok és így is elég nehéz munkahelyet keresni. (diszkrimináció van sajna.) Másik hogy én nem szoktam annyit költeni bele a motorokba, hanem forgatom bele a pénzt és abból van valamennyi hasznom is! pl. mondjak neked valamit még anno januárban ami vettem 10 ezerért rigás cucokat legalább 2 raklapnyit megpakolva+ 5000 a szállítás díj amit idehoztak és azóta 45 ezer forintot csináltam belőle. na erre mit szólsz. CSAk gondolj kicsit. Fogadjuk te is szoktál szórakozni meg kicsit inni is. De emberek vagyuk csak na.
EÜ tanfolyam: 10.000
Kresz+EÜ vizsga: 4000
Rutin: 10x2500 ft=25.000
Rutin vizsga=2500
Városi vezetés: 20x2500=50.000
Pótórák: 20.000
Vizsgadíj 2x2500=5000
Végösszeg: 151.000 Magyar forint.