Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen ismerem. 18. születésnapomon egyedül ittam meg a vörösből fél üveggel. Meg még elég sok pálinka is legurult. Ne is mondjam mi volt
Ilyeneket nem mond mert valami laikus szemlélőben az a kép alakul majd ki rólad hogy ISZÁKOS DRÁGÁN VESZ MOTOROKAT CSALÁDJÁT HANYAGOLJA A MOTOROK MIATT ÉS NEM TUD ÍRNI!

De tényleg amúgy tök jó fe vagy de tényleg otthon nem mondták még hogy néha besokallnak tőled?
Hello
Lehet hogy irgalmatlanul nagy lánckereked van fönt és nem bírja kipörgetni a sebességet a motor.
A 8-as NGK-nak jónak kéne bele lennie próbáld meg kiganézni a kiput és nagyobb fuvit belekeríteni 60-nál nemnagyon kell nagyobb persze lehet kísérletezni.
Túlolajos keverékkel ne járj mert fölösleges és káros.
Jobb olajat beleteszel elf vagy ilyenek és azt szeretnie kell!
Hengerfej alá nézz be nem fúj-e ki ha minden OKÉ akkor START!
az kevés. ... én még anno 2 liter tokaji asszút ittam 6 puttonyosat ami nem is gyenge az. és mellette kb 11 kupica jéger.és semmi bajom nem volt. (persze végig táncoltam az éjszakát ) Bár simán megiszom 5 sört. is de még nem érzem akkor hogy be lennék rúgva, de akkor leszek berúgva ha iszok mellettwe vmi kisérőnek :), ittál már 80%-os absinthet tisztán? na az ütős.! ebből is elég 2 pohárka tovább tilos mert halálos lehet.
http://www.motor.hu/hasznaltmo... nézzétek meg :) cukiiiiii
Igen. Amúgy csak mondom hogy sikerült meginni 2 üveg sört fél üveg Bacardit meg 3/4 üveg Fütyülőst. Erősen fáj a fejem.:D
:D 160ezer? de milyen jogsid van?
B-s vagy?
Elég sokba van a jogosítványom és saját pénzből állni diákként gáz volt. (160 ezer)
Kiszámoltam. 4 fél 5 ig megy ki belőlem. Amúgy semmiképpen nem kockáztatok.
na de ne szarjál be . inkább az autósokat állítják meg ittasságért. a motorost nem igazán. vársz még két-három órát akkor már oké és mész mehecc.
Most fújtam egy 0.8 at szóval van miért.
figyelj ha délutánig csak iszol vizet akkor lazán kiürül a alkoholszinted és ha egy jót ,motorozol akkor kitisztul a feje. sztem egyszerűen csak parázol...
Itt a szavahihetőségről van szó, az alkoholszinted csak egy következmény.
Bocs de az ittas vezetés nekem nagy dolognak számít. Még mindig kb 1.5-2 ezreléknél vagyok...
Semmi gond, valahogy most is túlélem, hogy ismét nem tartod be az ígéretedet. Arra azonban megkérlek, hogy ne fárassz a jövőben azzal, hogy mikor motorozunk már egyet. Az előző alkalommal még elnéztem neked, hogy egy nap múlva értesítettél, hogy mégsem jössz, miközben hiába vártalak. Ma is szabaddá tettem magam, erre meggondolod magad. Ismerek pár megbízhatatlan embert, de most beverekedted magad a legjobbak közé.
Nem sokára veszek 7-es NGK-t. Most NGK B8HS van benne.
Kössz a tippet.
Szia!
Utcazenén voltam és még mindig nem érzem jól magam. Szerintem a mai lefújva. Nem kockáztatom meg hogy elvegyék a jogsimat vagy beessek az árokba. Mert igen meleg lesz ma délután...
Képet kérek róla!
Amúgy tényleg mit vársz 4gangtól?Cserélj 7-es NGK-ra.
hogyhogy műtik?
mi a bajod?
Búcsúzóul raktam fel a galériámba jó sok képet.
Holnap műtenek.
És mit akarsz, mennyit menjen?
4 sebesség...
Tudnátok nekem segíteni?
Puch Monzám van és vmiért csak 6000-et pörög de rendesen húz, és a kmórát is kiakasztja(80km/h) simán.
nna szóval ma átadtam a kék simómat. és így megmarad nekem a piros gyorsasági...