Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igaz, van egy teljesen jó karbim. Nem cseréled a Sachsot?:D
hallod nem tom neked van e sachs blokkra bing karbid? kölcsönbe vagy venném..
mert k akarom deríteni hogy mi a baja a gyorsaságimnak.
mert mindig játszik az alapjárat. pl a ha balra döntöm leáll. ha jobbra akkor felpörög. a úszóval annyiszor szarakodtam meg a szívatóval is de nem jutottam előbbre...
amúg y ha felpörgetem és így döntöm jobbra balra akkor ok.
de nem akarom hogy a lámpánél lefulladjon az szívás lenne.
Sajnos nem tudtam csinálni róla képeket. De használtautón fentvolt egy darabig...
Elég érdekes henger van rajta. Ilyet még turbós Puch blokkon nem is láttam. TRM van az oldalába öntve (lehet valami tuninghenger?) Amúgy 14 es Bing van rajta. És 100 ig mutató óra. Összesen 8500 valamennyi kilométert futott. És mér az óra. Működik rajta minden. Valaki nem tudja hogy ezeknél hol van a duda?
amúgy mennyiért vetted? és képek hol maradtak?
Hmm a Cobranal egyfajta kattogó hangot hallok a henger irányából...
Igen ez elég Kis szériás volt. A 4 gangos Super Ponny. Ma szívtam a tankkal mivel rozsdás volt de eléggé. Ki lett maratva a rozsda belőle. Amúgy elég jó a szerkezete mivel amikor víz volt benne öblítés céljából néha még tanksapka nélkül sem jött belőle a víz amikor fejtetőn volt. Mentem is vele amúgy gyári gumikkal van. 12" os 110 es vagy 120 as. Iszonyatos nyomatéka van. Próbáltam vele egykerekezni pl kivágott kuplunggal nem az, hogy felágaskodna 1 kerékre neeem. Először elkapart (betáncolt a segge a betonon) és úgy ment egykerékre. Olyan feelingje van a motor hossza miatt mintha egy Gas Drag motoron ülnék! Már már azon gondolkozom hogy ezt meghagyom.
Alig merem megismételni, hogy pedálos nem kell
Nem szeretnék semmit sem elkiabálni majd ha meglesznek akkor biztosítalak afelől hogy értesítelek.
Remélem holnap este 7-8 körül már jóhírekkel tudok szolgálni.
és mi aza érdekes helyzet?
ötezerben állapodtuk meg.
Oké!
Akkor miben állapodtunk meg?4 ezer?
Nem cigánykodok.
Majd mondom mikor kell de lehet hogy lesz számodra érdekes dolog majd mondom mi a helyzet.
jó jó csak tele vagyok mocikkal.
és azokat is kéne befejeznem..
Van e-mailje is...
na megnéztem a cuccost. a csapszeg kerek 10-es és a dugó és a hengert nagyon passzentos azaz ami mondtál hogy megfordítva teszem be bele megy szépen de érezni hogy súrolja. és ezért finoman próbáltam. Na akkor jó ez?
Hát ez a gond.... hogy nem tudok telefonálni.... meg a ráfizetéssel nincs annyim hogy pluszba dobjam rá.
A pici DS karbantartási könyvről ki tud valami?Nekem szükségem lenne rá akár kölcsönbe akár fizetek érte.
Üdv

Eltérés a nagy vagy kicsi között nem sok de jelentős pár miliméter a hegnretalpon illetve a felömlőablaknál.
Na hányas?
Szia!

Láttam megvetted a Vaterán a könyvet.
Kölcsönkérhetem digitalizásálás céljából? Sajnos nem tudtam beszállni a licitbe, így elvitted a előlem.
Miért nem hívod fel?
Én nem ismerem az eladót.
Most megyek mérni:) Amúgy kiváncsi vagyok a nagy felömlós puch hengerre hogy hogy nézki. amúgy....
Ja a ponnyról egyik van a vaterán :)
Na hogy áll a motorvásárlás mikor megyünk gurulni?
Na mi a stájsz?Hányas a csapszeged?