Várjál várjál a kinézetről még nem volt szó.Jól néz ki én nem tudok radikális vonala húzni a kettő között mind a kettő jól néz ki zündappon a krómbetétes tank ami a gyengém puchnál meg az adatok amik lenyűgözőek porsche pollini grimeca sebring semperit stbstb.
Mind a kettő az akkori motorgyártás csúcsa főleg a puch.
Ja és sachs alkatrész nem volt csak a régihez,a 30-as hoz.1 sachs motor volt eladó, de nem volt ott a tulaj.
Meg egy vh-s kannát akartak adni 50-ezerért, tök röhej!
Egyszerűű! elég ha mondod neki hogy ennyit nem érmeg az ára mert sokba kerül a generálozás részlereten elmondod nygajából hogy mi mennyibe kerül mondjuk csapágyak szimmeringek fúrás dugó stb. és ezáltal mondjuk a generál legyen 30ezerben van és abból durván alkudj le 60-70-re és ennyi lepedőt is lobogtasd az orra előtt és mondod neki hogy most ennyiért jóljárnál és azonnal kezében van pénz vagy vár hónapokat vele mire érték csökken. lehet dönteni, ha meg nem akar akkor otthagyod a picsába. Én így vettem a GOLF 3-as kombit. 750 ezerről 600ezerrér. lényege először könyörögni aztán otthagyni mint a macskát szarni. hátha beválik.
persze mert régebben beszéltük erről:) a blokk már át van csapágyazva szimmeringezve és több alkatrészből összeválogatott fogaskerekek meg egyebek. És már jön csak a java a henger tuning:) és kész.
Üdv
Van vagy volt nemtudom egy KS 50 slampival régebben tárgyaltuk
de nem jött össze megkéne találni és a te pénztárcádnak megfelelő áron elhoznám.Győr környéke nem tudom pontosan.Jólenne mert mennék vele köröket kipróbálkás szintjén mit tud ez az 5 gang tárcsafék.
Hát azt hiszed nem ezen a vonalon nézelődtem előszőr?
De azért ezekből a gépekből 80-ért többnyire csak szart tudok venni itt van fent 50-ért cobra is de milyen le lakott?
A monzát is jól benéztem arra meg nekem nincs pénzem meg kedvem hogy fel újítgasak de amúgy is nem megmondtam ha tudsz valamit akkor szóljá.
És hogy ment? Amúgy ki az mert tudok egyről. Csak kíváncsi lennék hogy csinálta. Mert ittvan a 7.5 lovas (papíron) Gyári tuningleírás szerinti hengerem aztán lehet kéne rá csinálni egy erősebbet. De szerintem Rigánál a gyári 2.5 helyetti 7.5 sem rossz.
Mind a kettő az akkori motorgyártás csúcsa főleg a puch.