Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A napi használat nem azt jelenti, hogy ütött-kopott legyen.
Ellenkezőleg. Olyan gép kell, ami szép és kifogástalanul működik rajta minden. Nem szerelni akarják, hanem használni.
Enyim.

Új festés
Új króm
Kerekekben új csapágy
Új Karbi ( 17.000 Ft volt és 1-2 utcahosszt ment)
Új hengerfejtömítés
Elektromosan gyújtás hiján csak az index működik.
Kezelőszervekbe új kapcsolók
Lengéscsillapítók felújítva (Fokozatállítás is működik)
Fékek jók , nem kopottak .
Kulcs megvan a tankajtóhoz is.
Elmennék csak nincs pénzem most benzinre:( Valamit el kéne adnom pedig szívesen lemennék. Amúgy meg valaki mondja már meg hogy milyen hangja van annak ha a felső tűgörgő van elkopva? Mert eddig is volt ez a hang de most hallgattam meg jobban, szerintem vagy a kuplung vagy tűgörgő.
Akkor az nem jó neki.
Túl szép ahhoz.
A gyermekének kell, napi használatra.
Az nepper, árul mindent ami a keze közé kerül.
Üdv. Eladó Hercules Ultra 80 AC
Gyári fény , Nagyon jó motorral , minden jól műkszik rajta....
1000 Euro
Ha nem eladni kell neki, hanem gyűjtő, tudok neki most egy Zündapp-ot.
Köszi a segítséget, de ezeket a hírdetési oldalakat ismerem
Olyat keresek, amiről mindent lehet tudni, ismert az előélete.
Azonnal motorozható szép gép kellene 100-130e Ft-ig.
Meggyógyultál?
Vasárnap Agárdon leszek veterán motor találkozón.
Nem jössz el?
Üdv

Na tudni hogy hányas csapszeges?
Ja és még valami ha van egy furatmikród meg egy sima akkor megmérhetnéd hány százados az illeszkedése a dugónak.
De ha szorul akkor nem kell más információ.Nem gyűrűvel szorul hanem értelem szerűen anélkül( ne vedd le mert megkaristolja a dugót) úgy tudod ellenőrizni hogy fordítva dugod bele a hengerbe ha enm beleesik hanem van egy kis ellenálása akkor jó.
Mikor gurulunk egyet együtt?
Amúgy ez fékpados mérés? Egyáltalán van hely ahol fékpadon lehet méretni 50 es motort itt magyarországon? Ha igen mennyi?
Nincs.
Üdv
Nekem jó az utánvétel féláron.
Utánvétel 1690 Ft annak a fele 850 Ft a 850-et levonod az 5000-ből és azt írod rá a papírra.
Ja a blokk mennyiért van?
csa megjegyzem hogy ha turbós blokkosat veszel vagyis a barátod nem kell aggódnia hogy ha nincs. mert van nekem 2 blokkom tartalékba. ha kell neki szívesen eladnám.
Amúgy ilyen mociket keresel a szigecsépen vannak egyik. pl. a vaterán van egy jó pár ott is megnézhetnéd. A ktm-et ott vettem.
Barátom megbízásából keresek hibátlan gépet a Zündapp-Puch-KTM-Kreidler vonalon. Lássuk az ajánlatokat!
persze úgy gondoltam mert jó szívű vagyok csak na:)
Úgy, hogyha 1000 Ft a posta, akkor te állsz 500-at, meg ő is 500-at.
Oké rendben az ár jólesz de nem tudom hogy érted azt hogy felezzük meg a postát.
Ami a lényeg hogy 10-es csapszeges kell mert enyém még a régifajta 10-es, későbbikben jöttek már a DS 50 L-be a 12-es csapszegek.
Úgy körülbelül 2 nap múlva tudom megmondani hogy mi legyen.
De ha kell felezzük meg a postát.
Hát a csapszeget nem mértem le sztem szabvány méret lehet mert a másikon ugyan olyannak tűnik. és 5ezerre gondoltam kompletten ami remélem reálisnak tartani fogod.
Jól néz ki hányas csapszeg és mennyi?
na itt van nézmeg.