A napi használat nem azt jelenti, hogy ütött-kopott legyen.
Ellenkezőleg. Olyan gép kell, ami szép és kifogástalanul működik rajta minden. Nem szerelni akarják, hanem használni.
Új festés
Új króm
Kerekekben új csapágy
Új Karbi ( 17.000 Ft volt és 1-2 utcahosszt ment)
Új hengerfejtömítés
Elektromosan gyújtás hiján csak az index működik.
Kezelőszervekbe új kapcsolók
Lengéscsillapítók felújítva (Fokozatállítás is működik)
Fékek jók , nem kopottak .
Kulcs megvan a tankajtóhoz is.
Elmennék csak nincs pénzem most benzinre:( Valamit el kéne adnom pedig szívesen lemennék. Amúgy meg valaki mondja már meg hogy milyen hangja van annak ha a felső tűgörgő van elkopva? Mert eddig is volt ez a hang de most hallgattam meg jobban, szerintem vagy a kuplung vagy tűgörgő.
Köszi a segítséget, de ezeket a hírdetési oldalakat ismerem
Olyat keresek, amiről mindent lehet tudni, ismert az előélete.
Azonnal motorozható szép gép kellene 100-130e Ft-ig.
Na tudni hogy hányas csapszeges?
Ja és még valami ha van egy furatmikród meg egy sima akkor megmérhetnéd hány százados az illeszkedése a dugónak.
De ha szorul akkor nem kell más információ.Nem gyűrűvel szorul hanem értelem szerűen anélkül( ne vedd le mert megkaristolja a dugót) úgy tudod ellenőrizni hogy fordítva dugod bele a hengerbe ha enm beleesik hanem van egy kis ellenálása akkor jó.
Üdv
Nekem jó az utánvétel féláron.
Utánvétel 1690 Ft annak a fele 850 Ft a 850-et levonod az 5000-ből és azt írod rá a papírra.
Ja a blokk mennyiért van?
csa megjegyzem hogy ha turbós blokkosat veszel vagyis a barátod nem kell aggódnia hogy ha nincs. mert van nekem 2 blokkom tartalékba. ha kell neki szívesen eladnám.
Oké rendben az ár jólesz de nem tudom hogy érted azt hogy felezzük meg a postát.
Ami a lényeg hogy 10-es csapszeges kell mert enyém még a régifajta 10-es, későbbikben jöttek már a DS 50 L-be a 12-es csapszegek.
Úgy körülbelül 2 nap múlva tudom megmondani hogy mi legyen.
Hát a csapszeget nem mértem le sztem szabvány méret lehet mert a másikon ugyan olyannak tűnik. és 5ezerre gondoltam kompletten ami remélem reálisnak tartani fogod.
Ellenkezőleg. Olyan gép kell, ami szép és kifogástalanul működik rajta minden. Nem szerelni akarják, hanem használni.