Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért ilyen sürgős eladnod?
Nem tudod megvárni míg megnézem a jövő hétvégén?
Pár napja beraktam egy Monzát. Szerintem tökéletesebb akarni sem lehetne!
És negyed annyiba van, mint amennyit szánnak rá.
Hmmm?
ez nem jó kezdésnek ?
Reális árnak lehet nézni a kinti árakat, meg az itthoniakat is.

Százszor elmondtam neked, magyarok vagyunk, Magyarországon lakunk. Ne a kinti árakkal pedálozzunk...
Majd ha itthon is olyen körülmények lesznek.
Csak azt ne mondd, hogy ha kaptál volna egy kifogástalan motort, akkor visszautasítottad volna és kértél volna egy Pony-t, hogy megtanulhass szerelni.
Én ajánlottam nekik, hogy majd szerzek egy jó gépet a számomra is kedves típusok közül. Ha nem megy, akkor szerzek nekik más típust. Van választék bőven.
az attol függ,hogy reális áron veszed a zündappot,vagy 1 hülyétöl!
Milyen pénztárca?
Egy Zündapp sem kerül sokkal többet, mint egy Pony.
persze kinek a pénztárcája engedi jobban. :) Bár nekem ez jó volt mert legalább sokat tudok már a mocikról:)
Ott a baj, hogy egy Romet Pony-val kezdted...
Nekem a narancs Zündapp-al szinte semmi problémám nem volt tavaly február 14 óta!
Persze bowden szakadás már előfordult, de semmi más.
oké én megértem. csak felajánlottam. De gondolom te is tudod. hogy van valakinek egy motorja akkor legalább kis tudás is kell hozzá mert mi van hogya két falu között beköpui a gyertyát? akkor ő mit csinálna? nem szedi ki a gyertyát pucolni és visszatenni és menni tovább hanem. haza tolná? vagy hívná a segítséget. naneeem csak mondom én 12 évesen kaptam legelső motort romet pónit mert elég pici motot pont elg hogy tel tudjam ülni de nem is az a lényeg. hanem a moci párhétig jól nemt aztán előjöttek a bajok és ki javított meG? az apám meg folyton bécsen melózott. hát én csinátam meg.... sok utána járásól okosodtam meg. De ha gyereknek csak motorozni akar akkor tudjon szerelni is de ne villogjon. Bár nem sértésből írom, mai gyereket apuci pénzér nyúzzák hogy legyen egy moci amivel lehet nyúzni mert a szomszédnak ilyene van. Na azt nem értem....
Már megint egy felújítandó
NEM ILYET KERESEK!
Még mindig nem fogod
NEM AKAR (TUD) SZERELNI!
Értem én, hogy itt mindenki fúr-farag, de vannak olyanok is, akik nem.
Na a barátom ilyen. Különben nem ennyiért akarna motort venni.
Amúgy ennyiért nagyon szép Hondák vannak már. Gondoltam hátha itt is felbukkan valami jó gép.
akkor egy sachs gyorsasági? annak csak a karbit kell behangolni meg később csak hengert fúrni. azonkívül pöpec:) De így is mentem vele és sztem nagyon jó még lazán kiteszi a 80-at is a hengerben nincs na húzások csak nagyon minimális. Még el lehet motorozni. pl ma is mentem vele egy kört.
Nézd, ha az apróságokat megcsinálná, rögtön lenne egy hibátlan motorja.
De oké, akkor ez kilőve. Mindegy, csak gondoltam berakom.
Nem olvastad amit előbb írtam. Nem azért kell a barátomnak motor, hogy legyen mit mecsinálni, hanem hogy motorozzon vele a gyermeke.
Szóval olyan kell, ami kifogástalan. A tiéd nem olyan.
Mindezért tud fizetni 100-130e Ft-ot.
Ez sok csinálni való?
Részvétem.

Tiedhez képest szerintem semmiség.
Túl sok csinálnivaló van rajta.
Ülés, idomra plexi, kipufogó, stb.
50-es.
Dee akkor sem EREDETI
És?
Működik hibátlanul.
Simsont nem akarnak.
Sziasztok fórumosok érdeklődnék hogy nem tud e valaki szerezni puch maxi karburátorba tűszelepet vagy komplett karbit?Ja amugy a motor elkészült ha valakit érdekel teszek fel pár képet!üdv és köszi a segítséget!
Csak most látom. Kínai pit bike karbi van rajta
akkor miért nem egyszerűbb ez? ez pl mindennapi célra tökéletes. és mindene szépen felújított és karban tartott.
Ez 80-as?
Azt talán nem mondtam, hogy 50-es motor kell, arra lesz jogsija a srácnak a jövő héten.