Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó tanulást!
Üdv

Sparos szatyorban S50 blokk darabkáji.
Simsonhenger saját készítésű 4F amúgy S51.Traktormintás gumiban bennevan a felni is a gumi nagyon jó állapotúnak tűnik és ami a lényeg megvan hozzá a szalagfék is robikapára tökéletes.
Ha kell valami kérdezz.
meg a simson henger milyen? és a ds-en a sárgadoboz az mi? meg a traktor guminál van e felni benne? és a ds-en lévő kipufogódob milyenállapotban van? horpadt vagy jó?
A sparos szatyorban mi van?
Hozzátenném hogy nem. Itt is van egy kép. Ezt dobta ki elsőnek. Ez Molkt de ha megnézed ugyan az csak más van ráírva. És ez egy Mikuni hamisítvány.
Hozzátenném hogy JAPÁN....
Slampixx-nak szántam az előzőt.
Jó. De jó?
Minden hibátlanul működik rajta?
Kipufogót nem látom a képeken.
Kis rendrekás volt ma.
Ha valakinek kell valami vagy megtetszik szóljon várom a komikat.
Ja ez 4.8 négyzetméteren volt.
Az ülést azért áthúzatnám.
Nem figyeltem fel rá, de amúgy tényleg egész szép.
Jó is? Ára?
Ezen szerinted volt felújítani való?
Szerintem nem.
Érettségizek, nem érted, hogy arra készülök?
Ennél jobban pedig nem tudtam ráállni a motorjaidra... Fent voltak eBay-en, Mobilén, mit tudtam volna még csinálni?
Amúgy meg pénzem igenis van.
Jól néz ki.
NA ez igen szép a színösszeálítás.Már csak vigyáznod kell rá.
na rögtön találtam egyet:) http://www.kepesmotor.hu/ktm-v...
sztem ez elfogadható neki!
Valami ilyesmi kellene, mint az enyém
Ez tetszett meg neki. Most kap jogsit kismotorra a jövő héten, így stílusa még nincs.
legalább konkrétan milyen jellegű moci kéne neki? gondolom simson kilőve, meg pedálos moci kilőve és csak 50-es jöhet. és robogó is gondolom kilőve? és azonkívül milyen kéne? És a illető kb hány éves aki motorozna? bár azért kivi vagyok erre mert a stílusára gondolok.
Hát hallod most 27 leszek ls ezt 12 éves koromban volt azért honnan tudjam hogy milyen jó motorok voltak anno. bár a ponyt sem ismertem csak akkor amikor kaptam nna. csak egy két pár mociket ismertem. persze a nagymocikat ismertem de a kismocikat nem igazán akkoriban. de most már szinte majdnem sokmindenT:)
Te aztán nem adod fel.
Mindegy, látom nem akarod felfogni, hogy nem motort akarnak felújítani.
Nekem ez a motor tetszik, de pedálost nem szeretnének.
szerintem ugyse lesz rá pénzed mostanában,vagy a csekkjeimet kifizeted? ha jobban ráálltál volna a többi gépemre,nem ezt árulnám.legalább elugranál megnézni hogy kell e,mert a puchra is előszőr azt mondtad....
Látom marha kedves vagy egy haverral...
Majd így segítek.

Amúgymeg úgyse kapkodnak egy Batavus-ért.
pénzügyi válság....vagy gyere holnap
bocs,véletlen dupláztam