Sparos szatyorban S50 blokk darabkáji.
Simsonhenger saját készítésű 4F amúgy S51.Traktormintás gumiban bennevan a felni is a gumi nagyon jó állapotúnak tűnik és ami a lényeg megvan hozzá a szalagfék is robikapára tökéletes.
Ha kell valami kérdezz.
meg a simson henger milyen? és a ds-en a sárgadoboz az mi? meg a traktor guminál van e felni benne? és a ds-en lévő kipufogódob milyenállapotban van? horpadt vagy jó?
Érettségizek, nem érted, hogy arra készülök?
Ennél jobban pedig nem tudtam ráállni a motorjaidra... Fent voltak eBay-en, Mobilén, mit tudtam volna még csinálni?
Amúgy meg pénzem igenis van.
legalább konkrétan milyen jellegű moci kéne neki? gondolom simson kilőve, meg pedálos moci kilőve és csak 50-es jöhet. és robogó is gondolom kilőve? és azonkívül milyen kéne? És a illető kb hány éves aki motorozna? bár azért kivi vagyok erre mert a stílusára gondolok.
Hát hallod most 27 leszek ls ezt 12 éves koromban volt azért honnan tudjam hogy milyen jó motorok voltak anno. bár a ponyt sem ismertem csak akkor amikor kaptam nna. csak egy két pár mociket ismertem. persze a nagymocikat ismertem de a kismocikat nem igazán akkoriban. de most már szinte majdnem sokmindenT:)
szerintem ugyse lesz rá pénzed mostanában,vagy a csekkjeimet kifizeted? ha jobban ráálltál volna a többi gépemre,nem ezt árulnám.legalább elugranál megnézni hogy kell e,mert a puchra is előszőr azt mondtad....
Sparos szatyorban S50 blokk darabkáji.
Simsonhenger saját készítésű 4F amúgy S51.Traktormintás gumiban bennevan a felni is a gumi nagyon jó állapotúnak tűnik és ami a lényeg megvan hozzá a szalagfék is robikapára tökéletes.
Ha kell valami kérdezz.
Minden hibátlanul működik rajta?
Kipufogót nem látom a képeken.
Ha valakinek kell valami vagy megtetszik szóljon várom a komikat.
Ja ez 4.8 négyzetméteren volt.
Nem figyeltem fel rá, de amúgy tényleg egész szép.
Jó is? Ára?
Szerintem nem.
Ennél jobban pedig nem tudtam ráállni a motorjaidra... Fent voltak eBay-en, Mobilén, mit tudtam volna még csinálni?
Amúgy meg pénzem igenis van.
sztem ez elfogadható neki!
Ez tetszett meg neki. Most kap jogsit kismotorra a jövő héten, így stílusa még nincs.
Mindegy, látom nem akarod felfogni, hogy nem motort akarnak felújítani.
Majd így segítek.
Amúgymeg úgyse kapkodnak egy Batavus-ért.