Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És valami olyan cucc, amit át tudok rakni egy másik motorról?
Helló!Nem olyan amilyet keresel és kb.300 kilométerre laksz tőlem !Ez egy Ktm(Sachs) blokkos,6,25Le 5 fokozat.Gyújtás nem működik!
Jó heylre tettd, már csak kissé meg kellene emelni, és elhelyezni a tárolóedényben

Én ha nagyon lusta vagyok, akkor nálam a tompító egyszerűen egy festékes spay doboza:)
Tekersz prforált lemezből egy csövet, ami rövidebb mint a flakon, ráhegedálod a végcsőre.
Felhúzod rá a kifórt flakont, a cső és a flakon közét kitömöd kőzetgyapottal, és kaptál egy elnyeléses tompítót.

HA kevésbé gány megoldást karsz, akkor például vékonyvfalu alucsőből vághatsz rá tompítót, pesze, azt be kell fenekelni, és popszegecselni.
A többi eljárás uygan az, mint a flakonosnál.
Sajnos nekem is papír nélküli volt,esetleg érdemes az olasz piacon körbenézni és a forgalomba helyezés miatt egy rossz állapotút behozni!A négy kipufogós dobfékes(quattro),vagy a tárcsás Lc van neked?Volt még nálam ennek a japó verziója Cb 500,és 550F,azok is nagyon szép vasak!Amúgy itthon egy papíros Benelliről tudok,amit tavaly árultak,ha jól emlékszem 500 körüli áron.
Üdv!
A sachs enduró érdekelne 20-ért ha az amilyet én akarok.Képet kérhetnék.

Hercules voltam.
Mondom ha kell tervezek rá rezót. Amivel jobban fog menni. Attól a kipufogótól azért ment gyengébben mert nem a hengerhez volt tervezve. Még anno írtad is hogy valami Derbihez volt.
Helosztok! Van egy eladó KTM COmet rs50-4/L verzios moci(elöl tárcsafékes), ha valakit érdekel, rakok majd fel róla képet.Légszürönél lévö dobozok hiányoznak, más rendben.Teljesen jó krozozásu a kipufogo,elsöre indul.Irányára 40, de alkudhato.
Ja, és csak megkértek hogy rakjam fel, hátha valamelyikötöknek kell.
Köszi.
Rezón gondolkodom, de volt már egy rossz próbálkozásom.
Konkrétan sokkal rosszabb lett a motor mint volt. Pedig Metrakit cuccot raktam fel próbaképpen. Alul olyan szinten gyengébb lett, hogy alig bírtam elindulni vele...
emzoli!

Valami ötlet, hogy mit rakjak a kipufogócsövem végére?
Puch MiniCross MC 50 - Poster
Hogy eladod-e?Van már 1+1/2 persze papír nélkül, gondoltam hátha...
Nézzétek miket szereztem...

állattul megy a moci:) amúgy jól megcsináltad a mocit. és amúgy nem csináltatsz rá tuning rezót? met akkor még 20-30km/h val többet dobna:) meg 10 ezres fordulatra pörög ki. a dobot lehetne szépen és igényesen megcsinálni.
Csak név,de amikor regisztráltam volt egy 500Ls-em is!De már nincs meg !Mi lenne a kérdésed?
A Benelli 500 csak nicknév, vagy van ilyen vasad? Ha igen lenne pár kérdésem...
Tettem fel egy on board felvételt a KTM-ről.
Üdv!
Szükségem lenne egy 80ccm-es 5 sebességes vízhűtéses Sachs motorblokkra lehetőleg egyben. Ha valakinek van vagy tud segíteni ezügyben kérem jelezze.
Sachs TC 50 ugyan ilyen.
Olyan elő szokott fordulni a hazai hirdetési oldalakon.
slampi nem érdekel már a motoplatt trafo?
Hogy hogy szar volt
Na de érdekel 125-ös gép műszakival simson áráért és nem Ts teljesítményel.
Most nagyon nyomom a bizniszt magamnak tudok még zsírabat 80-ért.(mondjuk annak vannak apróbb hibái de ilyen márkát nem igen kapsz 80-ért)
Csak elkéne adnom a Puchom.
Akinek kell viheti 35-ért!

Félreismertél!Nem szokásom dicsekedni,eladni szeretnék!A Sachs enduró még megvan,20-ért vettem és annyiért is adnám!A super comet-ért egy picit többet adtak(egy ismerős vitte el).
Üdv lehet hogy lesz eyg potenciális vásárlód.Majd szólok ha van valami.
Üdv Ds mennyiért van?
Igen de szarvolt a link.
Te megkaptad a email-omat?